Deniz Öykülerinin Esin Kaynağı Foça - Son Dakika
Güncel

Deniz Öykülerinin Esin Kaynağı Foça

Foça'da geçiren Usta Kalem Tarık Dursun K.'ya ithaf edilen, "Foça Deniz Öyküleri Yarışması"nda dereceye giren yazarlar için ödül töreni düzenlendi.

24.08.2015 17:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

4. Foça Deniz Öyküleri Yarışması'nda, Hanzade Servi'nin "Ölü Yunus" adlı öyküsü birinciliğe, Nurullah Özaltun'un "Mavi Çıkmazı" adlı öyküsü ikinciliğe değer görüldü. Üçüncülük ödülü ise, Hülya Karaibrahimoğlu'nun "Aretias Amazon Adası" öyküsüyle, Yayla Boztaş'ın "Tekne, Deniz, Adam" öyküsü arasında paylaştırıldı.

Foça Deniz Öyküleri yarışmasını gelecek yıldan itibaren "Tarık Dursun K. Foça Deniz Öyküleri" olarak isimlendirmek istediklerini belirten Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, "Katılan tüm sanatçı dostlarımıza ve Seçici Kurul Başkanımız Sayın Hüseyin Yurttaş'a ve çok değerli jüri üyelerimize emekleri için çok teşekkür ediyor, saygılarımı sunuyorum. Foça bir şiirdir ve en güzel deniz öykülerinin en güzel esin kaynaklarından biridir. Foça Belediyesi, sanatı desteklemeye yönelik çalışmalar yapmaya devam edecektir" dedi.

Birincilik ödülünü Hanzade Servi'ye Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, ikincilik ödülünü Nurullah Özaltun'a jüri üyesi Hidayet Karakuş, üçüncülük ödülünü Hülya Karaibrahimoğlu'na jüri üyesi Nuray Çiloğlu ve yine üçüncülük ödülünü paylaşan Yayla Boztaş'a ödülünü, jüri üyesi Ahmet Önel takdim ettiler.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Deniz Öykülerinin Esin Kaynağı Foça - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement