Deniz Seki'ye Kötü Haber Geldi - Son Dakika
Magazin

Deniz Seki'ye Kötü Haber Geldi

Deniz Seki'nin yumurtalıklarında bulunan kistin, kanser riski taşıdığı öğrenildi.

29.11.2014 10:13  Güncelleme: 14:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

'Uyuşturucu ticareti yapmak' suçundan aldığı cezanın onanmasının ardından 6 ay firari hayatı yaşayan Deniz Seki, Bakırköy Kadın ve Çocuk Kapalı İnfaz Kurumu'nda kalan cezasını çekiyor. Seki'nin cezaevine girmeden önce ortaya attığı iddia gerçek çıktı. Ünlü şarkıcının kanser riski taşıdığı tahlil sonuçlarıyla belgelendi.

TEDAVİ OLMAK İÇİN BAŞVURU YAPTI

Hakkında verilen mahkumiyet kararının infazına başlanan Deniz Seki, kanser riski taşıyan hastalığıyla ilgili olarak tedavi olmak amacıyla başvuruda bulunduğu öğrenildi. Yargıtay'ın Deniz Seki hakkındaki kararı onamasından kısa bir süre evvel Gayrettepe Florence Nightingale Hastanesi, Kadın Hastalıkları ve Doğum Kliniğinde yapılan tetkiklerde Seki'nin sağ yumurtalığında 10.5 cm boyutlarında bir kistik lezyon saptanmış, bunu takiben yapılan MR çekiminde 'pelviste 10.5 cm ebatlarında santralinde septasyon içeren ve kontrastlanım gösteren kistik oluşuma sahip dev kist' tespit edilmiş. Buna ilişkin tedavi evraklarını da Seki'nin avukatı Naim Karakaya tarafından infaz savcılığına sunulmuştu.

CEZAEVİNDE ŞİKAYETİ ARTTI

Kanser riskine işaret eden bulgulardan sonra Seki'nin tedavisi yarım kaldı. 16 Kasım'da cezaevine giren Seki, ilk muayenesinde hastalıkla ilgili şikayetlerinin ciddi oranda arttığını ifade etti ve cezaevi müdürlüğüne yazılı olarak başvurdu. Seki'nin avukatı Naim Karakaya, "Maalesef bu hastalığa ilişkin eldeki tıbbi evraklar çok ciddi bir kanser olasılığına işaret etmektedir" dedi.

YANINA SECCADE VE TESPİH ALDI

Aldığı cezanın onanmasının ardından 6 ay firari hayatı yaşayan Deniz Seki'nin Bakırköy Kadın ve Çocuk Kapalı İnfaz Kurumu'na götürülürken yanına sadece seccade ve tespih aldığı ortaya çıktı.


Deniz Seki\'ye Kötü Haber Geldi
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Magazin Deniz Seki'ye Kötü Haber Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (13)

  • ali butto: HAPİSE GIRDIGINDE MUSLUMAN OLUYORLAR DISARI CIKTIGINDA FİRAVUN EY ZALIMLER ALLAH SIZI IMTIHAN EDIYOR FARKINA VARIN 47 15 Yanıtla
  • adem: çıknca alem girince iman 33 4 Yanıtla
  • celalettin aslan: bunlara acımayın 10 11 Yanıtla
  • Tokatlı: Yuva yıkanın yuvası olmaz 5yıl yatsın hayatta acımam 13 8 Yanıtla
  • Ahmet gunel: Denize koca lazım 10 10 Yanıtla
  • Zaragoza: Butun turkiye bir kadinin yumurtaliginda kist oldugunu biliyor, bi kadin icin ne kadar utanc verici 9 8 Yanıtla
  • TACO: Ne hikmettir bilinmez içeriye girmemek için herkes bi anda kanser oluyo....bak sen şu işe 13 3 Yanıtla
  • dadaş: yalancının. . . . . . . . 9 3 Yanıtla
  • erg1453: hüsnü şenlendirici mahvetti mahvetti bu kadını 9 3 Yanıtla
  • tolga: çok çektin be deniz kanser ettin kendini. yüce adalet var işte 7 5 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement