Deniz Seki, Kayahan'a Cezaevinden Veda Etti - Son Dakika
Magazin

Deniz Seki, Kayahan'a Cezaevinden Veda Etti

Kayahan'ın ölüm haberini cezaevinde alan Seki, usta sanatçı için yazdığı veda mesajını kardeşi aracılığı ile Twitter hesabından paylaştı.

04.04.2015 14:04  Güncelleme: 14:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şarkıcı Deniz Seki, Kayahan'ın ölüm haberini cezaevinde aldı. Seki, usta sanatçı için yazdığı veda mesajını kardeşi aracılığı ile Twitter hesabından paylaştı.

"KALBİM ACIYOR..."

Deniz Seki'nin sayfasında "Kalbim acıyor... Büyük usta Kayahan'a Allah'tan rahmet diliyor, ailesi ve tüm müzikseverlere de başsağlığı diliyorum. Tüm dualarım Kayahan abimle... Deni Seki" notu yayınlandı.

NİLÜFER DE KONSERİNİ İPTAL ETTİ

Kayahan'ın ölümünün ardından yakın dostu Nilüfer, Manisa'da vereceği konseri iptal etti.

Instagram profilinde siyah bir fotoğraf paylaşan Nilüfer, "Beni affet Manisa yapamadım. Canım çok yanıyor. Yakında beraber olmak dileğiyle Allah'a emanet olun..." notunu düştü.


Deniz Seki, Kayahan\'a Cezaevinden Veda Etti
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Magazin Deniz Seki, Kayahan'a Cezaevinden Veda Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • Sadettin Hayri: Sevgili Kayahan hemşerim ve akranım çok üzgünüm sana tanrıdan rahmet seni sevenlere baş sağlığı diliyorm. 2 0 Yanıtla
  • Sadettin Hayri: Sevgili Kayahan hem akran hem hemşerim olarak çok üzgünüm tanrıdan rahmet diliyorm büyük usta 0 1 Yanıtla
  • Kamil Aktütün: Okuma özürlüler sade fotolara bakıyorlar. 0 0 Yanıtla
  • Sadettin Hayri: Sevgili Kayahan hemşerin ve akranın olarak çok üzgünüm tanrıdan rahmet diliyorum nurlar içinde yat. 0 0 Yanıtla
  • Müge Anlı'nın Programında Etiyopyalı Eman'ın 28 Yıllık Hasreti Son Buldu
    10:30 Müge Anlı'nın Programında Etiyopyalı Eman'ın 28 Yıllık Hasreti Son Buldu

    Müge Anlı'nın programında, Etiyopyalı Eman'ın yıllardır aradığı ailesi bulundu. Eman, babasını aramak için geç kalmış olmasına rağmen amcası ve ağabeyiyle tanıştı. Müge Anlı, aileyi bir araya getirme çağrısında bulundu.

  • Hadise, Kıbrıs'ta sahnede kameramana tepki gösterdi
    10:30 Hadise, Kıbrıs'ta sahnede kameramana tepki gösterdi

    Hadise, Kıbrıs'ta sahneye çıktığı bir konserde alttan görüntü alan bir kameramana tepki gösterdi. Şarkıcı, sahnede yaptığı konuşmada, bu tür konulara artık susmayacağını belirtti ve hayranlarından tam not aldı.

  • Yeşilçam'ın unutulmazlarından 'Keriz' filminin çekildiği köyde izler hala yaşamaya devam ediyor
    10:26 Yeşilçam'ın unutulmazlarından 'Keriz' filminin çekildiği köyde izler hala yaşamaya devam ediyor

    1985 yılında Kemal Sunal ve Perihan Savaş'ın başrolünü paylaştığı 'Keriz' filminin çekildiği Aksaray'ın Gücünkaya köyü, 39 yıl sonra bile Yeşilçam'ın etkisini taşıyor. Filmde oynayan köy halkı, o günleri gülerek anlatırken, Kemal Sunal'ın normal hayatta ciddi biri olduğu belirtildi.

  • Yılmaz Erdoğan, Cansu Taşkın ve Elif Vurgun'a dava açıyor
    10:06 Yılmaz Erdoğan, Cansu Taşkın ve Elif Vurgun'a dava açıyor

    Manken Cansu Taşkın, oyuncu ve yönetmen Yılmaz Erdoğan ile ilişki yaşadığını iddia etti. Taşkın'ın kardeşi Elif Vurgun, çiftlik evinde çekilen sarmaş dolaş pozları yayınladı. Yılmaz Erdoğan, görüntülerin gizlice çekildiğini belirterek Taşkın ve Vurgun'a dava açacak.

  • 5 yaşındaki oğluna milyonluk araç aldığı konuşulan Kenan Sofuoğlu: Araba bizim değil
    09:09 5 yaşındaki oğluna milyonluk araç aldığı konuşulan Kenan Sofuoğlu: Araba bizim değil

    5 yaşına giren oğluna milyonluk araç aldığı söylentisiyle adından söz ettiren Kenan Sofuoğlu, eleştirilerin ardından sessizliğini bozdu. Oğluna araba almadığını söyleyen Sofuoğlu, "Araç bizim değil, arkadaşım doğum gününde kullansın diye süsleyip piste getirdi" dedi.

  • Metin Akpınar'ın kızı
    08:10 Metin Akpınar'ın kızı "Ablamın babası ünlü bir gazeteci" dedi, Uğur Dündar'dan cevap geldi

    Metin Akpınar'ın yıllar önce evlilik dışı birlikteliğinden dünyaya gelen kızı Duygu Nebioğlu, yaptığı açıklamada "Bir ablamın da babası medya dünyasından çok ünlü bir isim" dedi. Söz konusu kişinin Uğur Dündar olduğu ortaya çıkınca gazeteciden açıklama geldi. Davada gizlilik olduğunu söyleyen Dündar, "Adli tıp kurumu DNA incelemesini bitirdi ve biyolojik babalık iddiasını reddetti" ifadelerini kullandı.

  • İranlı şarkıcı Moein'in van konserinde izdiham: Cam kapılar kırıldı, ezilme tehlikesi yaşandı
    07:42 İranlı şarkıcı Moein'in van konserinde izdiham: Cam kapılar kırıldı, ezilme tehlikesi yaşandı

    İran'ın en çok dinlenen şarkıcısı Moein, Van'da bir konser verdi. Konser için kente gelen binlerce İranlı, saatlerce konser alanına girebilmek için bekledi. Konser alanının önünde yaşanan izdiham nedeniyle cam kapılar kırıldı ve birçok kişi ezilme tehlikesi geçirdi. Polis ve özel güvenlik görevlilerinin yoğun güvenlik önlemi aldığı konser, basına kapalı yapıldı.

  • Threads Uygulaması Türkiye'de Kullanılamayacak
    03:09 Threads Uygulaması Türkiye'de Kullanılamayacak

    Dünyada milyonlarca kayıtlı kullanıcısı olan uygulamanın Türkiye'de 1 milyonun üzerinde kullanıcıya ulaştığı belirtildi. Rekabet Kurumu tarafından alınan karar sonrası uygulama kullanıcılarına veda mesajı yolladı. Threads 29 Nisan 2024 tarihinden itibaren Türkiye'de kullanılamayacak.

  • İbrahim Tatlıses'in torunundan dedesine gözdağı
    01:09 İbrahim Tatlıses'in torunundan dedesine gözdağı

    İbrahim Tatlıses'in dedesiyle yaşadığı dava sonrası torunu Burak Baran Karakeçili'nin yaptığı paylaşım, gözdağı olarak yorumlandı. Karakeçili, 'Bende yedi kardeşin hayat hikayesini anlatsam nasıl güzel olur demi' diyerek dedesine mesaj gönderdi. Tatlıses ailesindeki hukuki süreç devam ediyor.

  • Ünlü femomen Dilan Polat'ın kurduğu vakıf faaliyet göstermediği gerekçesiyle fesh edildi
    01:09 Ünlü femomen Dilan Polat'ın kurduğu vakıf faaliyet göstermediği gerekçesiyle fesh edildi

    Suç gelirlerinin aklanmasının önlenmesi, vergi usul kanunu ve bahis kanunlarına muhalefet suçlarından cezaevinde bulunan Dilan Polat'ın kurduğu Dilan Polat Kadın ve Çocuklara Eğitim ve Destek Vakfı, 1.5 yıllık süreç içerisinde faaliyet göstermediği gerekçesiyle fesh edildi. Vakıf, eğitim projeleri, seminerler, atölyeler ve rehberlik programları gibi faaliyetleri gerçekleştirmediği ortaya çıktı. Yönetiminde eşi Engin Polat da bulunan vakfa Engin Polat 1 milyon TL bağış yapmıştı.


Advertisement