Deniz Seki Adalet Bakanlığına Başvurmaya Hazırlanıyor - Son Dakika
Magazin

Deniz Seki Adalet Bakanlığına Başvurmaya Hazırlanıyor

12. Ağır Ceza Mahkemesine yeniden yargılanma talebinde bulunan Şarkıcı Deniz Seki'nin talebi reddedildi. Deniz Seki şimdi Adalet Bakanlığı'na gitmeye hazırlanıyor.

10.07.2016 19:32  Güncelleme: 19:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Deniz Seki Adalet Bakanlığı'na başvurarak talebinin reddedilmesine ilişkin kararın kanun yararına bozulmasını isteyecek.

MAHKEME GEREKÇELERİ YETERLİ GÖRMEDİ

Şarkıcı Deniz Seki, uyuşturucu ticareti yapmak suçundan çarptırıldığı 6 yıl 3 ay hapis cezasının Yargıtay tarafından onanmasının ardından İstanbul 12. Ağır Ceza Mahkemesi'ne başvurarak yeniden yargılama talebinde bulunmuştu. Ancak mahkeme yeniden yargılama için Seki'nin sunduğu gerekçeleri yeterli görmeyerek talebini reddetmişti.

BİR ÜST MAHKEMEYE BAŞVURDU

Bunun üzerine Seki, bir üst mahkeme olan İstanbul 13. Ağır Ceza Mahkemesi'ne başvurarak buna itirazda bulundu. Üst mahkemenin olumsuz karar vermesi halinde sanatçı, avukatı aracılığıyla Adalet Bakanlığı'na başvurmaya hazırlanıyor.

KANUN YARARINA BOZULMASINI İSTEYECEK

Deniz Seki Adalet Bakanlığı'na başvurarak talebinin reddedilmesine ilişkin kararın kanun yararına bozulmasını isteyecek.

İKİNCİ KİTABI YOLDA

Öte yandan cezaevine girerken ve orada yaşadıklarını kaleme aldığı "Deniz'in Dibi" kitabından sonra Seki, ikinci kitabını kaleme almak için çalışmalara başladı.

ÖNÜMÜZDEKİ YIL PİYASAYA ÇIKACAK

İkinci kitabı için İnkilap Yayınevi yetkilileriyle, avukatı ve menajeri Özgür Aras aracılığıyla anlaşma sağlayan 46 yaşındaki şarkıcının henüz ne yazacağını netleştirmediği kitap, önümüzdeki yıl piyasaya çıkacak.

Kaynak: NTV

Deniz Seki Adalet Bakanlığına Başvurmaya Hazırlanıyor

Son Dakika Magazin Deniz Seki Adalet Bakanlığına Başvurmaya Hazırlanıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • halil: benim ceza evinden çıkma umudum yoktu ben çıktım Allahın izniyle sende çıkarsın deniz abla inşallah bir daha hataya dusmeyiz uyuşturucu kullanmak kokain kullanmak her insanın hayatını bitiriyor Allah yar ve yardimcin olsun inşallah 2 1 Yanıtla
  • KURANIN ALLAHIN EMRETTIKLERI: ALLAHIM INSALLAH BU YOLLARDAN GENCLERIMIZI BUYUKLERIMIZI KORUSUNNNNN INSALLAHDA DOGRU YOLU KALDIGI MUDDETCE BULMUSTURR BASVURUSU KABUL OLURRR..CIKAR TEMELLILERIMLEE.......)))))DENIZ HANIM.... 2 0 Yanıtla

Advertisement