Deniz Seki'nin Koğuş Arkadaşı Hanımağa, Kandıra Cezaevi'ne Teslim Oldu - Son Dakika
Güncel

Deniz Seki'nin Koğuş Arkadaşı Hanımağa, Kandıra Cezaevi'ne Teslim Oldu

Deniz Seki\'nin Koğuş Arkadaşı Hanımağa, Kandıra Cezaevi\'ne Teslim Oldu

Ünlü sanatçı Deniz Seki’nin koğuş arkadaşı olan aşiret ’hanımağası’ Selma Sincar, nakli çıktığı Kandıra Açık Ceza İnfaz Kurumu’na oğlu ve torunları tarafından teslim edildi.

27.01.2016 14:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ünlü sanatçı Deniz Seki'nin koğuş arkadaşı olan aşiret 'hanımağası' Selma Sincar, nakli çıktığı Kandıra Açık Ceza İnfaz Kurumu'na oğlu ve torunları tarafından teslim edildi.

İstanbul Büyükada'da oğlu Sadettin Sincar'ı öldüren Gaffur Karaca'nın iş ortağı Sait Yılmaz ve şoförü Mustafa Yanbul'un öldürülmesi ile ilgili, cinayete azmettirmekten 15 yıl ceza alan Selma Sincar (70), Kocaeli'deki Kandıra 2 Nolu Kandın Açık Ceza İnfaz Kurumu'na nakli gerçekleşti. Nakli sırasında bir gün izin kullanan ve ünlü sanatçı Deniz Seki ile aynı koğuşta kalan Sincar, Kandıra Açık Ceza İnfaz Kurumu'na Mardin'den gelen oğlu Davut Sincar, torunu Zeki Sincar, diğer torunları ve yakınlarının da aralarında olduğu 20'ye yakın kişiyi taşıyan 3 araçla gelerek teslim oldu.

SELMA SİNCAR AĞLAYAN TORUNLARINI TESELLİ ETTİ

İstanbul'da teslim olurken aşirete mensup 500 kişi tarafından karşılanan ve kar nedeniyle 3 araçla Kandıra'daki cezaevi önüne gelen Sincar ailesi, Hanımağaları Selma Sincar'la vedalaşırken gözyaşlarını tutamadılar. Gözyaşlarını tutamayan torunlarına sarılan Selma Sincar, kesinlikle ağlamamaları konusunda uyarılarda bulundu.

"SEVE SEVE GELDİM ARTIK BİTTİ ŞÜKÜRLER OLSUN"

Eylül 2014'te yakalanarak cezasının infazı için cezaevine konulan ve 15 yıl hapis cezasını bulunan Selma Sincar, cezasından kalan son 3 yılını geçireceği Kandıra Cezaevi'ne teslim olduğu sırada cezasının bitmek üzere olduğu için çok mutlu olduğunu dile getirdi. Hanımağa Sincar, "Ailemle geçirdiğim bir günüm çok güzel oldu. Allah'a bin şükür. Ama çok iyiyim Allah'a şükür. Çocuklarım, torunlarım etrafımda şükürler olsun. Seve seve giriyorum içeriye, hiç üzülmem. Hemen gideceğim. Şükürler olsun ben burdan kurtuluyorum, bitti" dedi. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Deniz Seki'nin Koğuş Arkadaşı Hanımağa, Kandıra Cezaevi'ne Teslim Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement