Deniz Sekiden Sevenlerine Mektup Var! - Son Dakika
Magazin

Deniz Sekiden Sevenlerine Mektup Var!

Deniz Sekiden Sevenlerine Mektup Var!

Deniz Seki, mesajları, mektupları ve iyi dilekleriyle kendini bir an olsun yalnız bırakmayan hayranlarına teşekkür mektubu yazdı.

02.02.2015 14:59  Güncelleme: 15:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sevenlerine Her yeni güne sayenizde umutla uyanıyorum diye seslenen Deniz Sekinin mektubu, Fan sosyal platformu fanlove.comda sanatçının adına açılan sayfada yayınlandı.

Cezaevine girdiği günden bugüne kadar sevenlerinden gördüğü manevi desteğe; mektuplarına, hediyelerine, mesajlarına, albümü İZ ve şarkısı İyisin Tabi ye gösterdikleri ilgiye teşekkür etmek için mektup yazan Deniz Seki, yaşadığı duyguları kendine has üslubuyla kaleme aldı. Deniz Sekinin tüm sevenleri için kaleme aldığı ve fan sosyal platformu Fanlove.comda kendisi adına açılan sayfasında yayınlanan mektup; sosyal medyada da günün en çok konuşulan konuları arasında yer aldı.

İletişim Danışmanı Özgür Aras aracılığı ile duygu dolu mesajını sevenlerine ulaştıran Deniz Seki mektubunda İçimde bir umut olmayan bi güne ayakta tutan tek şey, içinde bunu taşıyan bir yarındırHer yeni güne sayenizde umutla uyanıyorum. cümlelerini kullandı.
Deniz Sekinin hayranlarına mektubunun yanısıra sanatçıyla ilgili tüm güncel haberlerin yer aldığı Fanlove.com/DenizSeki de fanlar, Deniz Seki için Videolu Mesaj da gönderebiliyorlar.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Magazin Deniz Sekiden Sevenlerine Mektup Var! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • gayserili şakir: cok tatlısın seni her daim sevecegim 0 0 Yanıtla
  • gayserili bilo: ah be deniz 0 0 Yanıtla

Advertisement