Deniz Yıldızı-2014 Tatbikatı 7-11 Nisan'da İcra Edilecek - Son Dakika
Güncel

Deniz Yıldızı-2014 Tatbikatı 7-11 Nisan'da İcra Edilecek

Deniz Kuvvetleri Komutanlığının her yıl yapılan planlı tatbikatı, Donanma Komutanı Koramiral Kösele'nin sevk ve idaresinde Marmara Denizi ve Karadeniz'de icra edilecek Tatbikat kapsamında Karadeniz Ereğli Zonguldak, Amasra Bartın, Sinop ve Samsun liman ziyaretleri yapılacak ve gemiler halkın ziyaretine açılacak.

03.04.2014 18:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Deniz Kuvvetleri Komutanlığının Deniz Yıldızı-2014 Tatbikatı, 7-11 Nisan'da Marmara Denizi ve Karadeniz'de icra edilecek.

Genelkurmay Başkanlığından yapılan açıklamada, her yılki planlı tatbikatlardan Deniz Yıldızı-2014'ün, Donanma Komutanı Koramiral Veysel Kösele'nin sevk ve idaresinde yapılacağı bildirildi.

Tatbikatın Marmara Denizi ve Karadeniz'de 7-11 Nisan arasında icra edileceği belirtilen açıklamada, tatbikat kapsamında Karadeniz Ereğli- Zonguldak, Amasra- Bartın, Sinop ve Samsun liman ziyaretleri yapılacağı ve gemilerin halkın ziyaretine açılacağı kaydedildi.

Tatbikatın amacının Filo/Görev Grubu seviyesinde icra edilecek harekatlarda kullanılacak harekat nevilerini denemek ve geliştirmek olduğuna işaret edilen açıklamada, tatbikata Deniz Kuvvetleri Komutanlığından 7 fırkateyn, 1 korvet, 2 denizaltı, 8 hücumbot, 2 mayın avlama gemisi, 3 yardımcı sınıf gemi, 6 helikopter, 2 deniz karakol uçağı, Karadeniz gözetleme koordinasyon merkezi ile Sahil Güvenlik Komutanlığından 8 sahil güvenlik botu ve Hava Kuvvetleri Komutanlığı bağlısı uçakların iştirak edeceği bildirildi. - Ankara

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Deniz Yıldızı-2014 Tatbikatı 7-11 Nisan'da İcra Edilecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement