Denizbank, İstanbul Erkek Berberleri Odası ile Protokol İmzaladı - Son Dakika
Güncel

Denizbank, İstanbul Erkek Berberleri Odası ile Protokol İmzaladı

Denizbank, İstanbul Erkek Berberleri Odası ile imzaladığı protokolle oda üyelerine özel fırsatlar sağlıyor.

13.10.2014 10:43  Güncelleme: 11:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Denizbank, İstanbul Erkek Berberleri Odası ile imzaladığı protokolle oda üyelerine özel fırsatlar sağlıyor.

Denizbank açıklamasına göre, özel bir kredi paketinin de yer aldığı protokol kapsamında, Oda üyesi berberlere indirimli POS fiyatlarından ücretsiz havale ve EFT işlemlerine kadar pek çok avantaj sunuluyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Denizbank KOBİ Bankacılığı Grubu Genel Müdür Yardımcısı Burak Koçak, tarihi çok eskilere dayanan ve toplumsal yaşantının önemli uğrak yerlerinden olan berberlerin, önem verdikleri bir meslek grubu olduğunu belirtti.

Berberlerin eskiden bu yana gündemin takip edildiği, koyu sohbetlerin yaşandığı mekanlar olduğunu vurgulayan Koçak, şunları kaydetti:

"Denizbank olarak yenilenen reklam konseptimiz de bu köklü meslek erbaplarını temsilen bir berber dükkanında geçiyor ve hararetli, keyifli sohbetlerin yaşandığı bu ortamda esnafımıza berberler aracılığı ile 'sen ne yap biliyor musun?' sorusuyla hitap ederek, günlük finansal ihtiyaçları konusunda kendilerine rehberlik etmeye aday olduğumuzu vurguluyoruz.

Tüm bunların ışığında berberlerimize olan vefamızın bir göstergesi olarak kendilerine özel fırsatların yer aldığı bir finansal hizmetler paketi sunduk. Oda üyesi berberler, 250 bin liraya kadar ve 36 aya varan vadelerle kredi kullanabiliyor. Üye berberler, ihtiyaçlarına göre ister yüzde 1,25 faiz oranıyla masrafsız ister yüzde 1,09 faiz oranıyla masraflı kredi paketlerimizden birini tercih edebiliyorlar. Bununla birlikte oda üyelerine sunduğumuz finansal paket, indirimli POS fiyatlarından ücretsiz havale ve EFT işlemlerine kadar birçok avantajlı hizmeti kapsıyor. Tüm berberlerimizi Denizbank şubelerine bekliyoruz."

DenizBank berber dükkanlarına özel setler hazırlattı

Açıklamaya göre Denizbank, kampanyanın yanı sıra İstanbul Erkek Berberleri Odası'nın her yıl gerçekleştirdiği geleneksel pikniğin sponsorluğunu da üstlenerek bu meslek grubuna desteğini sürdürüyor.

Denizbank, sponsorluk kapsamında oda üyelerine çeşitli hediyelerle birlikte dükkanlarında kullanabilecekleri özel setler hazırlatarak dağıtımını gerçekleştirecek. - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Denizbank, İstanbul Erkek Berberleri Odası ile Protokol İmzaladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement