DenizBank'la Voleybol Rüzgârı Bu Kez Ankara'da Esti - Son Dakika
Güncel

DenizBank'la Voleybol Rüzgârı Bu Kez Ankara'da Esti

DenizBank\'la Voleybol Rüzgârı Bu Kez Ankara\'da Esti

CEV DenizBank Voleybol Erkekler Şampiyonlar Ligi'nde Dörtlü Final heyecanı.

24.03.2014 10:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CEV DenizBank Voleybol Erkekler Şampiyonlar Ligi kapsamında Dörtlü Final heyecanı, 22 – 23 Mart tarihlerinde, Halkbank'ın da aralarında bulunduğu takımların katılımıyla Ankara'da yaşandı.

DenizBank Genel Müdürü Hakan Ateş, "CEV DenizBank Voleybol Şampiyonlar Ligi'nin ilk yılı sona ererken, Bakü'den sonra Ankara'daki Dörtlü Final heyecanına yerinde tanıklık etmekten büyük mutluluk duyduk. Bir Türk bankasının adını Avrupa voleybolunun en prestijli şampiyonasına taşıdığımız bu işbirliği ile sosyal sorumluluk anlayışımız çerçevesinde önemli yer tutan spor yatırımlarımızı deyim yerindeyse taçlandırdık. Bundan sonra Türk sporu ve sporcusunun gelişimine katkıda bulunmak üzere faaliyetlerimizi sürdüreceğiz" dedi.

Avrupa Voleybol Konfederasyonu Başkanı André Meyer ise "DenizBank ile üç yıllık işbirliğimiz Lig maçlarının başladığı gün açıklandı. Üzerinden sadece birkaç ay geçmesine karşın, isim sponsorumuzun da desteğiyle müsabakalarımıza ilginin artmasından gurur duyuyoruz" diye konuştu.

DenizBank'ın, Türk voleybolunun Avrupa'da temsili adına önemli bir adım atarak Ekim 2013'te ismini verdiği "CEV Voleybol Erkekler Şampiyonlar Ligi", 22 – 23 Mart 2014 tarihleri arasında Ankara'da yaşanan Dörtlü Finaller ile noktalandı.

14 Ocak – 13 Şubat 2014 tarihleri arasında yaşanan play-off müsabakalarının ardından Dörtlü Final mücadelelerinde heyecan doruğa ulaştı. Şampiyonada Halkbank'ın yanı sıra Polonya'dan Jastrzebski Wegiel, Rusya'nın Belogorie Belgorod ve Zenit Kazan takımları da mücadele etti.
DenizBank, geçtiğimiz Ekim ayında Avrupa'da voleybolun en prestijli yönetim organı konumundaki CEV (Avrupa Voleybol Konfederasyonu) ile güçlerini birleştirerek CEV Voleybol Kadınlar Şampiyonlar Ligi'ne hem erkek hem de kadınlarda 2014 sezonundan itibaren 3 yıl boyunca ismini vermişti.

"Avrupa'da voleybolun en prestijli turnuvasına 3 yıl süreyle ismimizi vermek, bizler için onur"

DenizBank Genel Müdürü Hakan Ateş, CEV ile vardıkları güç birliği ile Bankanın spora yönelik destek vizyonunu Türkiye sınırları dışına, Avrupa ölçeğine taşıdıklarını ifade etti. Ateş, "DenizBank olarak kurulduğumuz günden bu yana sosyal sorumluluklarımızı en az finansal faaliyetlerimiz kadar önemsiyor; toplumsal ihtiyaç haritamız paralelinde ülkemizin gelişimine katkı sağlamayı misyon ediniyoruz. Beraberinde getirdiği ortak dil ve takım ruhu ile bireysel ve toplumsal gelişimin önünü açan spor da ağırlık verdiğimiz sosyal sorumluluk gündemlerinin başında geliyor. Voleybolun Türk sporunun parlayan yıldızı haline geldiği bir dönemde bu alanı sahiplenerek, CEV Avrupa Voleybol Şampiyonlar Ligi'ne 3 yıl süreyle ismimizi vermek, bizler için büyük onur. Böylece bir Türk bankasının adını Avrupa voleybolunun en prestijli şampiyonasına taşıyoruz. Bunun da ötesinde, Türk voleybolunun uluslararası platformda temsiline güçlü bir destek sunuyoruz" dedi.

DenizBank gibi diğer kuruluşların da spora katkısı arttıkça Türkiye'nin bir spor ülkesi olarak anılmaya başlayacağının altını çizen Ateş, sözlerini şöyle sürdürdü: "CEV DenizBank Voleybol Şampiyonlar Ligi"nin ilk yılı sona ererken, bir Türk takımının, Halkbank'ın Devler Ligi'nde yer alması, Türkiye'nin gelecek dönemde voleybolda yazacağı nice başarı hikâyesinin habercisi oluyor. DenizBank olarak voleybol sporunun ve tüm spor dallarının öncelikle ülkemizde gelişimi, ardından global arenada temsili için desteğimizi var gücümüzle sürdüreceğiz."

"DenizBank'ın desteğiyle voleybolun Türkiye'de gelişmeye devam edeceğine inancımız tam"
Voleybol Konfederasyonu Başkanı André Meyer ise yaptığı konuşmada maçlara katılım, medya yansımaları ve müsabakaların kalitesi açısından başarılı bir sezonu geride bıraktıklarını ifade etti. Meyer, "Voleybol Türkiye'de son yıllarda son derece popüler bir spor haline geldi. Bu anlamda DenizBank ile işbirliğimizin, federasyonumuzun zamanla geliştiğinin bir kanıtı olduğunu söylemeliyim. Uluslararası piyasa ve trendleri yakından takip ediyoruz. DenizBank'ın da desteğiyle voleybolun Türkiye'de gelişmeye devam edeceğine inancımız tam" dedi.

Yeni sezonu heyecanla beklediğini ifade eden Meyer, sözlerine şöyle devam etti: "Şampiyonlar Ligi heyecanı, 27 Haziran'da Avusturya Voleybol Federasyonu ile Viyana'da gerçekleştireceğimiz geleneksel Avrupa Voleybol Galası ile yeniden başlayacak. İdari Kurulumuz, müsabaka formatında bazı değişiklikler yapılması yönünde çalışmalarda bulundu. Bu değişikliklerin büyük olasılıkla 2016 sezonu başında uygulamaya alınması bekleniyor. Erkekler ligindeki takım sayısını 2015 yılında 32'ye çıkarmayı umuyoruz; zira çok sayıda takımın CEV DenizBank Voleybol Şampiyonlar Ligi'nde yer almak istediğini biliyoruz. Müsabakanın isim sponsorumuz, ortaklarımız, taraftarlarımız ve medyanın yüksek beklentilerine yanıt vermesi için kaliteye odaklanmaya devam edeceğiz."

DenizBank sporun ve sporcunun yanında

DenizBank, sporun her dalının Türkiye'de gelişimini, spor kültürünün mümkün olduğunca geniş bir tabana yayılmasını sosyal sorumluluk vizyonunun önemli bir parçası olarak görüyor. Bu çerçevede; Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş, Trabzonspor ve Bursaspor olarak anılan 5 büyükler başta olmak üzere 15'e yakın spor kulübüne destek veriyor. Bu yatırımlar vasıtasıyla, amatör spor takımlarının gelişimine ve dolayısıyla Türkiye'nin spordaki varlığını güçlendirmesine katkı sağlıyor.
Türkiye'de futbol kulüplerine en yüksek finansman sağlayan Banka olarak konumlanan DenizBank, 155 bin adet taraftar kart ile özel bankalar arasında lider konumunu sürdürürken, Aralık 2013 itibarıyla spor kulüplerine toplamda 641 milyon TL kredi hacmi sağlamış bulunuyor. DenizBank'ın ayrıca Taraftar Kart portföyü ve Türkiye'deki Manchester United taraftarlarına özel tasarladığı Manchester United Bonus Card'ı bulunuyor.

Öte yandan Galatasaray'ın Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena'sında lounge'lar "Deniz Club Lounge" adıyla anılıyor. Kulüplere özel Bonus Card'ları ile taraftarlara indirimli alışveriş yapma, kulüplerine maddi anlamda katkıda bulunma, ücretsiz forma, maç bileti kazanma gibi avantajlar sağlayan DenizBank, ayrıca uzun yıllar Türkiye Açıkdeniz Yarış Kulübü'ne (TAYK) sponsor oldu. 2010 – 2011 sezonunda Fenerbahçe'nin, Avrupa çapında şampiyonluklara imza atan atletizm takımı koşucuları Nevin Yanıt ve Burcu Ayhan'a sponsor olan Banka, Galatasaray Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı'nı da destekliyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel DenizBank'la Voleybol Rüzgârı Bu Kez Ankara'da Esti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement