Denizbank Osmancık Şubesi'nden İftar Yemeği - Son Dakika
Güncel

Denizbank Osmancık Şubesi'nden İftar Yemeği

Denizbank Osmancık Şubesi\'nden İftar Yemeği

Çorum'da Denizbank Osmancık Şubesi, Osmancık İBD Park Dinlenme Tesislerinde geniş katılımlı iftar yemeği düzenledi.

10.07.2015 02:59  Güncelleme: 10:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Denizbank Osmancık Şubesi, İBD Park Dinlenme Tesislerinde düzenlenen iftar yemeğinde mahalle ve köy Muhtarları ve bölgedeki tarım sektörünün temsilcileri ile bir araya geldi.

Denizbank Osmancık Şubesi Müdürü Hüseyin Şahin'in ev sahipliği yaptığı, İBD Park Dinlenme Tesislerinde düzenlenen iftar yemeğine TMO Osmancık Ajans Müdürü Abdurrahman Erusta, Osmancık Ziraat Odası Başkanı Ali Osman Şahiner, Osmancık muhtarlar derneği başkanı Faruk Delibaş, Osmancık Kent konseyi Başkanı Ayhan Yılmaz Eravcı , Osmancık Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Burhanettin Arslan, Denizbank personeli, esnaflar, Çiftçiler, Mahalle ve Köy Muhtarları katıldı.

Denizbank Osmancık Şube Müdürü Hüseyin Şahin Üreticilerin her zaman yanında olduklarını ve bundan sonrada olmaya devam edeceklerini belirterek Denizbank, tarım sektörüne aynı zamanda bir sosyal sorumluluk projesi olarak baktığını kaydetti.

Şahin, "İftar yemeklerimizin geleneksel hale gelmesinin mutluluğunu yaşadıklarını ve bunu sizlerle paylaştıklarının altını çizdi. Önümüzdeki yıllarda da bunu devam ettireceğiz"dedi.

"Tarım sektörünün gelişmesi yönünde sürdürdüğü yoğun faaliyetler ve sektöre sunduğu yenilikçi ürünler ile tarım sektörüne en büyük yatırımı yapan özel banka konumundaki Denizbank, Türkiye'nin her bölgesindeki üreticileri elindeki tüm imkânları kullanarak desteklemeye devam ediyor ve edecektir"dedi.

Şahin: Banka, Türk tarımının modernizasyonuna destek vermek, tarımsal üretimde verimliliği ve çiftçinin dünya arenasındaki rekabetçi gücünü artırmak hedefiyle çalışmalarını sürdürdüğüne dikkat çekti.

"Denizbank, tarımda özel bankalar arasında 1. Sırada olduğunu belirtti. Üreticilerin her zaman yanında olduklarını ve bundan sonrada olmaya devam edeceklerini ifade eden Şahin, Denizbank, tarım sektörüne aynı zamanda bir sosyal sorumluluk projesi olarak baktığını kaydetti.

HABER:Mustafa ULUSOY

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Denizbank Osmancık Şubesi'nden İftar Yemeği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement