Denizbank Osmancık Şubesi'nden Tüm Muhtarlara İftar Yemeği - Son Dakika
Ekonomi

Denizbank Osmancık Şubesi'nden Tüm Muhtarlara İftar Yemeği

Denizbank Osmancık Şubesi\'nden Tüm Muhtarlara İftar Yemeği

Denizbank Osmancık Şubesi, organize ettiği Hayal Cafe'deki iftar yemeğinde bazı birim müdür ve amirleri ile mahalle ve köy muhtarlarını buluşturdu.

10.07.2014 00:53  Güncelleme: 00:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Denizbank Osmancık Şube Müdürü Hüseyin Şahin ev sahipliği yaptığıOsmancık Hayal Cafe’de düzenlenen iftar yemeğine ,Osmancık muhtarlar derneği başkanı Faruk Delibaş,Osmancık müftüsü Süleyman Çoban, TMO Osmancık Ajans Müdürü Abdurrahman Erusta, Osmancık Belediyesi Zabıta Burhanettin Arslan,Denizbank personeli Mahalle ve Köy Muhtarları ile daire amir ve müdürleri katıldı.

Denizbank Osmancık Şube Müdürü Hüseyin Şahin “Denizbank, tarımda özel bankalar arasında 1. Sırada olduğuna dikkat çekerek, Tarım sektörünün gelişmesi yönünde sürdürdüğü yoğun faaliyetler ve sektöre sunduğu yenilikçi ürünler ile tarım sektörüne en büyük yatırımı yapan özel banka konumundaki Denizbank, Türkiye'nin her bölgesindeki üreticileri elindeki tüm imkânları kullanarak desteklemeye devam ediyor”dedi. Şahin, Denizbank’ın , Türk tarımının modernizasyonuna destek vermek, tarımsal üretimde verimliliği ve çiftçinin dünya arenasındaki rekabetçi gücünü artırmak hedefiyle çalışmalarını sürdürdüğünü vurguladı.

Üreticilerin her zaman yanında olduklarını ve bundan sonrada olmaya devam edeceklerini belirten Şahin, Denizbank, tarım sektörüne aynı zamanda bir sosyal sorumluluk projesi olarak baktığını kaydederek, İftar yemeklerimizin geleneksel hale gelmesinin mutluluğunu yaşadıkları ifade etti.










Kaynak: Temsilci

Son Dakika Ekonomi Denizbank Osmancık Şubesi'nden Tüm Muhtarlara İftar Yemeği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement