Denizbank'tan Başkan Kocadon'a Plaket - Son Dakika
Yerel

Denizbank'tan Başkan Kocadon'a Plaket

Denizbank\'tan Başkan Kocadon\'a Plaket

Denizbank Bodrum Şube Müdürü Murat Selçuk, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon'u makamında ziyaret ederek görevinde başarılar diledi.

26.07.2014 13:23  Güncelleme: 13:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Denizbank Bodrum Şube Müdürü Murat Selçuk, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon'u makamında ziyaret ederek görevinde başarılar diledi.

Denizbank, Türkiye genelinde işbirliği içerisinde olduğu belediyelere yaptığı ziyaretler kapsamında Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon'u da makamında ziyaret etti. Denizbank adına Denizbank Bodrum Şube Müdürü Murat Selçuk, Pazarlama Yönetmeni Ulaç Alpözen ile birlikte yaptığı ziyarette Başkan Kocadon'a verdiği destekler nedeniyle teşekkür ederek Denizbank Genel Müdürü Hakan Ateş tarafından hazırlatılan üzerinde "Sayın Mehmet Kocadon. Toplumlarda sosyal refah seviyesinin yükselmesi, gelecek nesillere yaşanabilir, geçmiş kültürünü koruyan ve çağdaş kentler bırakılması yolunda belediyelerimiz önemli bir görev üstlenmektedir. Denizbank olarak her şeyden önce insana öncelik veren, halka hizmeti ilke edinen bu kutsal mesleğe büyük önem atfediyor; bugün, belediye finansmanında Türkiye'nin öncü bankası olmanın gururunu yaşıyoruz. Bu duygularla üstlenmiş olduğunuz görevinizde başarılar diliyor, ilçenizin gelişimi için güçlü iş birliğimizin devamını temenni ediyorum. Denizbank Genel Müdürü Hakan Ateş" yazılı plaketi Başkan Kocadon'a takdim etti.

Selçuk daha sonra Başkan Kocadon'a "Yeni görevinizin hayırlı olmasını temenni ederiz." yazılı plaketi de sunarak hatıra fotoğrafı çektirdi.

Kocadon kendisine verilen plaket için teşekkür ederek, Bodrum'u tanıtan ve Bodrum'u Bodrum yapan projelere destek vermeye her zaman hazır olduklarını söyledi. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Denizbank'tan Başkan Kocadon'a Plaket - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement