DenizBank'tan, Bayramlarda Ödemesiz Konut Kredisi - Son Dakika
Ekonomi

DenizBank'tan, Bayramlarda Ödemesiz Konut Kredisi

DenizBank, bayram dönemlerinde müşterilerinin borç yüklerini hafifletmek amacıyla Bayramlarda Ödemesiz Konut Kredisi kampanyasını hayata geçirdi.

25.09.2014 11:32  Güncelleme: 11:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

DenizBank, harcamaların artış gösterdiği bayram dönemlerinde müşterilerinin borç yüklerini hafifletmeyi amaçlayarak "Bayramlarda Ödemesiz Konut Kredisi" kampanyasını hayata geçirdi.

DenizBank açıklamasına göre, konut kredisi kullanan müşteriler, vade başlangıcında (kredi kullandırım tarihinde) bayramlarda taksit ödememe alternatifini seçtikleri takdirde, ortalama vadesi 8-10 yıla varan konut kredilerinde 20'ye yakın bayramda kredi ödemiyor.

DenizBank, kampanya kapsamında hizmet sunduğu müşterilerinin borç yüklerini hafifletmek amacıyla "Bayramlarda Ödemesiz Konut Kredisi" sunuyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen DenizBank Konut ve Taşıt Finansmanı Grup Müdürü Hakan Varol, hizmet sundukları müşterilerinin hayatını kolaylaştırmak için sürekli daha yenilikçi düşünmeye odaklandıklarını ve müşterilerin gerçek ihtiyaçlarını karşılayacak ürünler üzerinde çalıştıklarını aktardı.

Özellikle ramazan ve kurban bayramlarında harcamaların arttığını ve bu dönemde konut kredisi olan müşterilerinin taksitlerini öteleme, yani bayram aylarında taksit ödememe eğiliminde olduklarını belirten Varol, "Bayramlarda ödemesiz konut kredisini tercih eden bir müşterimiz, 10 yıl vadeli bir kredi kullandığında, 2024 yılına kadar bayramların denk geldiği aylarda taksit atlatma, böylelikle borç yükünü bayram aylarında hafifletme olanağına sahip oluyor" dedi.

Varol, DenizBank olarak, müşteri ihtiyaçlarını en iyi anlayan ve beklentilerini en doğru ürün ve hizmetlerle karşılayan banka olma vizyonu doğrultusunda çalışmaya devam edeceklerini ifade etti. - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Ekonomi DenizBank'tan, Bayramlarda Ödemesiz Konut Kredisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement