Denizbank'tan Müşterilere "Dijital Deniz" Kolaylığı - Son Dakika
Güncel

Denizbank'tan Müşterilere "Dijital Deniz" Kolaylığı

Denizbank\'tan Müşterilere "Dijital Deniz" Kolaylığı

Denizbank, yeni nesil bankacılık platformu Dijital Deniz ile müşterilerin bankacılık ürünlerine kolay şekilde erişebilmeleri için sunduğu hizmetlerini genişletiyor.

23.10.2014 12:46  Güncelleme: 12:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Denizbank, yeni nesil bankacılık platformu Dijital Deniz ile müşterilerin bankacılık ürünlerine kolay şekilde erişebilmeleri için sunduğu hizmetlerini genişletmeye devam ediyor.

Bankadan yapılan açıklamaya göre Denizbank, Dijital Deniz platformu aracılığıyla ürünleri müşterilerin adreslerine kadar götürüyor. Bu hizmet sayesinde müşterilerin başvuru yaptıktan sonra başka hiçbir işlem gerçekleştirmesine gerek kalmıyor. Böylece Dijital Deniz müşterileri, adreslerinde ziyaret edildikleri gün ürünlerine sahip olurken, müşterilerin aynı gün içinde hesapları açılıyor, kartları teslim ediliyor veya kredileri hesaplarına yatırılıyor.

Cazip faiz oranları ve ürünlerden hiçbir masraf alınmaması Dijital Deniz'in sağladığı avantajlar içerisinde öne çıkarken, müşteriler Dijital Kredi'yle masrafsız ve sigorta ücreti ödenmeden sektördeki en düşük faiz oranlarından ihtiyaç kredisi de kullanabiliyor. Bunların yanı sıra Dijital Mevduat ürünüyle de avantajlı faiz oranlarıyla mevduat hesabı açtırılabiliyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Denizbank Dijital Kuşak Bankacılığı Grubu Genel Müdür Yardımcısı Murat Çelik, günümüzde bankacılık sektörünün büyük bir kabuk değişimi yaşadığına işaret ederek, banka olarak hayata geçirdikleri "öncü ve yenilikçi" uygulamalarla sektörde farklılaştıklarını vurguladı.

Çelik, Dijital Deniz'le müşterilerin şubeye gitmeden, tüm ihtiyaçları için Dijital Kredi'yle özel oranlardan yararlanabildiğini ve düşük maliyetlerle kredi kullanabildiğini aktararak, şunları da kaydetti:

"Ayrıca İnternet Bankacılığı, Mobil Bankacılık uygulamalarımız ve yaygın ATM ağımız ile diğer tüm bankacılık işlemlerini yine şubeye gitmeden gerçekleştirebiliyorlar. Böylelikle Dijital Deniz dünyasında müşteriler hiç yorulmuyor, tüm ürünlere, fırsatlara ve uygulamalara tek tıkla erişebiliyor. İnovatif ürün ve kanal oluşturmada uluslararası boyutta başarıları bulunan Denizbank, 2015 yılında da günümüz teknolojilerini öncü olarak kullanabileceği projelere yatırım yapmaya devam edecek. Her yerden erişilebilen Dijital Deniz platformumuzla müşterilerimize çok daha konforlu bir bankacılık deneyimi yaşatacağımıza inanıyoruz." - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Denizbank'tan Müşterilere 'Dijital Deniz' Kolaylığı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement