Denizbank ve Urban Station'dan Fastpay İşbirliği - Son Dakika
Ekonomi

Denizbank ve Urban Station'dan Fastpay İşbirliği

Denizbank, mobil çalışanlara ofis ortamı sunan Urban Station ile yenilikçi uygulaması fastPay için işbirliği yaptı.

14.10.2014 14:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Denizbank, mobil çalışanlara ofis ortamı sunan Urban Station ile yenilikçi uygulaması fastPay için işbirliği yaptı.

Bankadan yapılan açıklamaya göre, Denizbank, fastPay uygulaması için mobil çalışanlara ofis ortamı sunan Urban Station ile yapılan işbirliği kapsamında Denizbank müşterisi olsun olmasın, tüm fastPay kullanıcıları Urban Station şubelerinde hızlı ve mobil ödeme kolaylığı sunan fastPay ile gerçekleştirecekleri ödemelerinde yüzde 50 indirim kazanıyor. Denizbank'ın yenilikçi mobil cüzdan uygulaması fastPay ile Kasım ayının sonuna kadar devam edecek kampanyada işlem başına 100 liraya kadar indirim elde edilebiliyor.

fastPay kullanıcıları bunun yanı sıra Bluetooth teknolojisini kullanarak Urban Station şubelerinin 50 metre çevresinde bulunan diğer fastPay kullanıcılarının telefonlarına anlık bildirim gönderebilme imkanına da sahip oluyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Denizbank Dijital Kuşak Bankacılığı Grubu Genel Müdür Yardımcısı Murat Çelik, Türkiye'de mobil bankacılık uygulamalarına ilginin her geçen gün arttığını memnuniyetle gözlemlediklerini belirterek, şunları kaydetti:

"Bu alandaki çalışmalarıyla sektöründe fark yaratan Denizbank olarak bizler de hayata geçirdiğimiz yeni işbirlikleriyle müşterilerimizin hayatını kolaylaştırmak, 'Hayat Deniz'de güzel' mottomuzun altını doldurmak üzere adımlar atıyoruz. Bu kapsamda mobil çalışanların iş verimliliklerini artıran ve aynı zamanda kurumsal firmaların da toplantı ve seminer odası ihtiyaçlarını karşıladığı Urban Station ile gerçekleştirdiğimiz işbirliği mobil yaşayanlara büyük kolaylıklar sağlıyor. Urban Station ile imza attığımız kampanya çerçevesinde mobil çalışanların hayatına fastPay ile değer katmaktan mutluluk duyuyoruz. Denizbank müşterisi olsun olmasın herkesi bu kampanyadan yararlanmaya davet ediyoruz."

Denizbank'ın sektörde farklılık yaratan fastPay mobil cüzdan uygulaması, Denizbank müşterisi olmayan kullanıcılara da ulaşan açık bir platform sunuyor. Tüm bankaların kredi kartları fastPay'e eklenebiliyor, 170 bin üye işyerinin yanında yeni dönemde fastPay kullanıcıları Urban Station şubelerinde de anında yarı yarıya indirimden yararlanıyor.

Fiziki ve e-ticaret ödemelerinde hayatı çok daha kolaylaştıran fastPay, cepten cebe 7/24 para gönderme ve ATM'den hiçbir tuşa dokunmadan sesle para çekebilme imkanı da sunuyor. Geçen yıl İngiltere menşeli ödül platformu Banking Technology Awards tarafından "En İyi Ödeme Sistemi"  ve The Banker Innovation and Transection Banking Awards 2013'de Mobil Bankacılıkta İnovasyon dalında ödüller kazanan fastPay; App Store, Google Play ve Windows Phone Store'dan indirilebiliyor. - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Ekonomi Denizbank ve Urban Station'dan Fastpay İşbirliği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement