Acı Haber 20 Saat Sonra Geldi - Son Dakika
Güncel

Acı Haber 20 Saat Sonra Geldi

Acı Haber 20 Saat Sonra Geldi

Tekirdağ'ın Şarköy İlçesi'nde denize giren 9 yaşındaki Melih Kaveci, boğularak hayatını kaybetti.

11.08.2014 19:28  Güncelleme: 08:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Küçük çocuğun cansız bedeni helikopter destekli 20 saatlik arama çalışmasının ardından dalgıçlar tarafından bulundu. Melih'in annesi ve babası acı haberle sinir krizi geçirdi.

İstanbul'dan bir haftalığına Şarköy'e gelerek Cumhuriyet Mahallesi'ndeki bir sitede ailesiyle birlikte tatil yapan 9 yaşındaki Melih Kaveci, dün denize girdi. Bir süre sonra kaybolan Melih'i bulamayan annesi polis ekiplerine haber verdi. Şarköy Belediye Başkanlığı da ilçe hoparlörlerinde kayıp anonsu yaptı ancak küçük çocuk bulunamadı.

Sahil Güvenlik Komutanlığı'na bağlı ekipler denizde arama yaparken, anne Gülşah Kaveci arama çalışmalarını izlediği sırada baygınlık geçirince ambulansla Şarköy Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Gece saatlerine kadar süren arama çalışmalarda bir sonuç alınamayınca, denizdeki arama çalışmaları bugünde sürdü.

Şarköy Kaymakamı Zekeriya Güney, sahilde ve denizde yapılan arama çalışmalarının yapıldığı alana gelerek bilgi aldı. Sitenin güvenlik kamerası izlenerek ailenin denize girdiği bölge helikopter destek kurulan bir ekiple tarandı. Sahil Güvenlik dalgıçları küçük Melih'in cansız bedenine 20 saat sonra ulaşarak kıyıya çıkardı. Oğullarının cansız bedenini gören anne ve babası sinir krizi geçirdi.

Denizde boğularak ölen Melih Kaveci'nin cansız bedeni Şarköy savcılığı tarafından yapılan incelemenin ardından otopsi için İstanbul Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Soruşturma sürüyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Acı Haber 20 Saat Sonra Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement