Denizde Boğulma Tehlikesi Geçiren Çocuklardan Biri Daha Hayatını Kaybetti - Son Dakika
Güncel

Denizde Boğulma Tehlikesi Geçiren Çocuklardan Biri Daha Hayatını Kaybetti

Ordu’nun Fatsa ilçesinde denize kaçan oyuncaklarının peşinden denize giren ve boğulma tehlikesi geçiren 3 çocuktan ikincisi de tedavi altına alındığı hastanede hayatını kaybetti.

07.07.2014 12:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ordu'nun Fatsa ilçesinde denize kaçan oyuncaklarının peşinden denize giren ve boğulma tehlikesi geçiren 3 çocuktan ikincisi de tedavi altına alındığı hastanede hayatını kaybetti.

Edinilen bilgilere göre, 3 Temmuz tarihinde meydana gelen olayda, Medine Andaç (8), Barış Andaç (7) ve Arda Andaç (6) denize kaçan oyuncaklarının peşinden denize girdi. Denizde boğulma tehlikesi geçiren çocuklar, çevredeki vatandaşların yardımıyla sudan çıkarıldı. Barış Andaç ve Arda Andaç Fatsa Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alınırken, Medine Andaç ise Samsun'a sevk edilerek özel bir hastanede tedavi altına alındı. Medine Andaç, tedavi gördüğü özel hastanede hayatını kaybetmişti. Dün gece Barış Andaç da hastanede hayatını kaybetti.

Böylece, 3 çocuktan 2 tanesi hayatını kaybetti. - ORDU

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Denizde Boğulma Tehlikesi Geçiren Çocuklardan Biri Daha Hayatını Kaybetti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Osmaniye'de kaza yapan otomobil yandı: 1 yaralı
    13:20 Osmaniye'de kaza yapan otomobil yandı: 1 yaralı

    Osmaniye'nin Hasanbeyli İlçesinde meydana gelen trafik kazasında, direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil yol kenarına savruldu ve alev aldı. Kazada 1 kişi yaralandı. Olay yerine itfaiye, sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Yangın söndürülürken, yaralanan sürücü hastaneye kaldırıldı ve otomobil hurdaya döndü.

  • Eskişehir'de Turizm Haftası Açılış Töreni Düzenlendi
    13:20 Eskişehir'de Turizm Haftası Açılış Töreni Düzenlendi

    Eskişehir'de düzenlenen Turizm Haftası açılış töreninde turizmin önemi hakkında bilgilendirmeler yapılırken, çeşitli etkinlikler gerçekleştirildi.

  • Kırşehir'de yaralı halde bulunan kızıl şahin ve baykuş tedavi altına alındı
    13:19 Kırşehir'de yaralı halde bulunan kızıl şahin ve baykuş tedavi altına alındı

    Kırşehir'de merkez ve Mucur'da yaralı olarak bulunan kızıl şahin ve baykuş, DKMP Kırşehir Şube Müdürlüğü ekiplerine teslim edildi. Kuşlar, Kırşehir Belediyesi Geçici Hayvan Bakımevi'nde tedavi edildikten sonra doğaya bırakılacak.

  • Aydın'ın İncirliova ilçesinde trafik ışığı sayısı arttı
    13:18 Aydın'ın İncirliova ilçesinde trafik ışığı sayısı arttı

    Aydın'ın İncirliova ilçesine yapılan yeni trafik ışığı ile birlikte sürücülerin beklediği trafik ışığı sayısı 9'a yükseldi. Gerenkova Mahallesi'nde bulunan okullara servislerin öğrenci taşıdığını ve öğrencilerin yolun karşısına geçmekte zorlandığını belirten muhtar, trafik ışığı talebinin karşılanmasından dolayı memnuniyetini dile getirdi.


Advertisement