Denizde Kaybolan Gencin Cesedi Bulundu - Son Dakika
Güncel

Denizde Kaybolan Gencin Cesedi Bulundu

Samsun'da bayramın birinci günü serinlemek için denize girdikten sonra kaybolan 17 yaşındaki Özgür Yıldızbaş'ın sabaha karşı cesedi bulundu.

07.07.2016 09:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Samsun'da bayramın birinci günü serinlemek için denize girdikten sonra kaybolan 17 yaşındaki Özgür Yıldızbaş'ın sabaha karşı cesedi bulundu. Suya girdiği yerin 2 kilometre ilerisinde kıyıya vuran gencin cesedi, otopsi için morga kaldırıldı.

Samsun'un Ayvacık İlçesi'nde oturan Özgür Yıldızbaş, bayramın birinci günü ailesiyle birlikte Çarşamba İlçesi Costal mevkiinde oturan akrabalarının yanına ziyarete gitti. Yıldızbaş, kardeşi ve 4 akrabasıyla birlikte sahile gidip serinlemek için denize girdi. Bir süre sonra da Karadeniz'in azgın dalgalarının arasında gözden kayboldu. Sahil Güvenlik Karadeniz Bölge Komutanlığı, polis dalgıçlar ve AFAD ekipleri gence ulaabilmek için yoğun çaba gösterdi. Ailenin ve vatandaşların da kıyıdan katıldığı aramalarda bir sonuç alınamadı. Yıldızbaş'ın cesedi bu gece sabaha karşı suya girdiği yerin 2 kilometre uzağında kıyıya vurdu. Vatandaşlar tarafından bulunan Özgür Yıldızbaş'ın cansız bedeni bölgeye gelen ekipler tarafından otopsi yapılmak üzere hastane morguna kaldırıldı. Acı haberi alan aile gözyaşlarına boğuldu. - Samsun

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Denizde Kaybolan Gencin Cesedi Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement