Denizden Çıkıp, Bikini ve Şortla Nikah Kıydırdılar - Son Dakika
Yaşam

Denizden Çıkıp, Bikini ve Şortla Nikah Kıydırdılar

Denizden Çıkıp, Bikini ve Şortla Nikah Kıydırdılar

Ayvalık'ta hayatlarını birleştiren Alman Maike Ehrlichmann ile Türk Fırat Cumalı, gelinlik ve damatlık yerine bikini ve şortunu giyip denizde yüzdükten sonra nikah defterini imzaladı.

11.07.2016 11:24  Güncelleme: 12:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Balıkesir'in Ayvalık İlçesi'nde hayatlarını birleştiren Alman beslenme uzmanı Maike Ehrlichmann ile Türk inşaat mühendisi Fırat Cumalı, gelinlik ve damatlık yerine bikini ve şortunu giyip denizde yüzdükten sonra nikah defterini imzaladı.

BİR TARAFTAN DAMAT, DİĞER TARAFTAN GELİN SUYA ATLADI TÖREN BAŞLADI

Maike Ehrlichmann (37) ile Fırat Cumalı (37) çiftinin nikahı, 9 Temmuz Cumartesi günü Ayvalık'taki Ortunç koyunun Pınar Adası kıyısında kıyıldı. Kayalıkların bir tarafından damadın diğer tarafından gelinin denize girmesiyle başlayan nikah töreni, çiftin denizin ortasında buluşup birlikte kıyıya çıkmasıyla devam etti.

Denizden Çıkıp, Bikini ve Şortla Nikah Kıydırdılar
GELİNLİK VE DAMATLIK YERİNE BİKİNİ VE ŞORT

Gelinlik ve damatlık yerine bikini ve şort giyen çift, imzalarını atıp, yüzüklerini taktı.18 yıl önce Almanya Göstrow'da gönüllü gençlik kampında tanışan çift; Makedonya, Letonya ve Almanya'da yaşadıktan sonra en özel günlerine ev sahipliği yapması için Ayvalık'ı tercih etti. Deniz kıyısında, çam ağaçları içerisinde gerçekleşen düğün töreninde gelinin babası Klaus Heinrich Martin Ehrlichmann, annesi İngrid Marlis Ursula Ehrlichmann, damadın babası Hasan Cumalı, annesi Songül Afacan ve yakın arkadaşları da hazır bulundu.

Denizden Çıkıp, Bikini ve Şortla Nikah Kıydırdılar
"ÖNEMLİ KARARLARDA DENİZE YAKIN OLMAK HUZUR VERİYOR"

Denizi çok sevdiklerini dile getiren Fırat Cumalı, "Deniz bizim için doğa ve kendin ile en yakınlaştığın yer demek. Sadece evlilik değil tüm önemli kararları verirken denize yakın olmak insana huzur, güven ve kararlılık duygusu veriyor. Bu yüzden denizle yakın olmayı seçtik. Denizi çok seviyoruz; yüzerek, sörf ve yelken yaparak denizde çok zaman geçiriyoruz. Nikahımızın yüzdükten sonra kıyılması fikri Maike'ye ait.

HAYATIMIZI HAMBURG-AYVALIK ARASINDA SÜRDÜRMEYİ PLANLIYORUZ

Yaşamımızı da Almanya Hamburg- Türkiye Ayvalık arasında sürdürmeyi planlıyoruz" dedi. Ege'de özellikle Ayvalık'ın insanlar tarafından bozulmadığını ve doğal halini koruduğunu söyleyen Maike Ehrlichmann ise, "Umarız buranın misafirleri de tarih boyunca büyük medeniyetlerin ev sahipliği yaptığı bu önemli topraklardan gerekli saygıyı esirgemezler" diye konuştu.

Denizden Çıkıp, Bikini ve Şortla Nikah Kıydırdılar

Kaynak: DHA

Son Dakika Yaşam Denizden Çıkıp, Bikini ve Şortla Nikah Kıydırdılar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • İstanbul'da toprak kayması: 24 bina tahliye edildi, 78 kişi otellere yerleştirildi
    22:49 İstanbul'da toprak kayması: 24 bina tahliye edildi, 78 kişi otellere yerleştirildi

    İstanbul Valiliği, Gaziosmanpaşa'da meydana gelen toprak kayması nedeniyle 24 binanın tahliye edildiğini, 78 kişinin otellere yerleştirildiğini bildirdi. Yıldıztabya Mahallesi'nde yaşanan olayda, toprak kayması sonucu 14 gecekondu etkilendi ve 3 gecekondu kullanılamaz hale geldi. Bölgede yaşayan 70 kişi tedbir amaçlı tahliye edildi. Tahliye edilen binalarda hasar tespit çalışmaları yapılacak.

  • Önce kardeşleri sonra kendisi... Edirne'nin en meşhur ciğercisi hayatını kaybetti
    22:09 Önce kardeşleri sonra kendisi... Edirne'nin en meşhur ciğercisi hayatını kaybetti

    Edirne'de 2 ay önce toprağa verdiği ağabeyinin acısını sindiremeden geçen hafta Perşembe günü yine bir ağabeyini daha toprağa veren Edirne'nin meşhur ciğercisi Bahri Dinar, uyurken geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Edirne'nin tanıtıma büyük katkı sağlayan kentin sevilen yüzü, Edirne'yi Tanıtma ve Tava Ciğer Kalite Koruma Derneği Başkanı 63 yaşındaki Bahri Dinar, hayatını kaybetti.

  • Malazgirt'te doğal otlar tezgahlarda satışa sunuluyor
    21:44 Malazgirt'te doğal otlar tezgahlarda satışa sunuluyor

    Muş'un Malazgirt ilçesinde baharın gelişiyle dağlarda yeşeren uçkun, mantar, kenger ve sirmo gibi doğal otlar toplanarak tezgahlarda satılıyor. Vatandaşlar, bu işi yaparak aile bütçelerine katkı sağlıyor. Karların erimesiyle dağlarda çıkan şifalı bitkilerin destesi 50, mantarın kilosu ise 350 liradan satılıyor.


Advertisement