Denize Düşen Balıkçıyı Arama Çalışmalarına Doktor Kardeşi de Katıldı - Son Dakika
Güncel

Denize Düşen Balıkçıyı Arama Çalışmalarına Doktor Kardeşi de Katıldı

Denize Düşen Balıkçıyı Arama Çalışmalarına Doktor Kardeşi de Katıldı

ZONGULDAK'ta,geçen cuma akşamı kayalıklarda oltayla balık tutarken dengesini kaybederek denize düşen 50 yaşındaki Mustafa Gülay'ı arama çalışmalarına bu sabah yeniden başlandı.

16.10.2016 12:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

ZONGULDAK'ta,geçen cuma akşamı kayalıklarda oltayla balık tutarken dengesini kaybederek denize düşen 50 yaşındaki Mustafa Gülay'ı arama çalışmalarına bu sabah yeniden başlandı. Kayıp balıkçının kardeşi Kartal Koşuyolu Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekim Yardımcısı Dr. Aydın Gülay da sandalla çalışmalara katılırken, yakınlarının ise hüzünlü bekleyişi sürüyor.

1 çocuk babası Mustafa Gülay, geçen cuma günü saat 19.00 sıralarında Yayla Mahallesi, Fener Caddesi'ndeki kayalıklardan olta ile balık tutarken, dalganın çarpması sonucu dengesini kaybederek 5 metre yükseklikten denize düştü. Dev dalgalara rağmen yüzmeye devam eden Gülay, iddiaya göre diğer balıkçılara, 500 metre mesafedeki koyda bulunan Deniz Kulübü'ne kadar yüzebileceğini söyledikten bir süre sonra gözden kayboldu. İki gün süren arama çalışmalarına rağmen Gülay'a ulaşılamadı.

İl Emniyet Müdürlüğü Deniz Şube Müdürlüğü ekibi sabah saatlerinde Gülay'ın düştüğü bölgede yeniden arama çalışması başlattı. Kayıp balıkçının kardeşi, Sağlık Bilimleri Üniversitesi Kartal Koşuyolu Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekim Yardımcısı Dr. Aydın Gülay, Zonguldak Valiliği'nden alınan izinle kiraladığı sandalla arama çalışmalarına katıldı. İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü ekipleri ise karadan çalışmalara destek verdi. Arama çalışmaları nedeniyle kayalıklarda olta ile balık tutulmasına izin verilmedi.

İyi bir yüzücü ve olta ile balık tutmayı çok sevdiği öğrenilen Gülay'ın yakınlarının da hüzünlü bekleyişi sürüyor. Gülay'ın inşaat mühendisi oğlu Hasan Ziya Gülay ve kız kardeşi Türkan Gülay kayalıklarda oturarak arama çalışmalarını takip etti.

- Zonguldak

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Denize Düşen Balıkçıyı Arama Çalışmalarına Doktor Kardeşi de Katıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement