Denize Uçan Araç Sürücüsü Hayatını Kaybetti - Son Dakika
Yerel

Denize Uçan Araç Sürücüsü Hayatını Kaybetti

Denize Uçan Araç Sürücüsü Hayatını Kaybetti

AFA Muğla’nın Ula ilçesinde Akyaka mahallesinde 25 metrelik uçuruma uçan araç sürücüsü araç içinde hayatını kaybetti.

04.10.2016 15:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AFA Muğla'nın Ula ilçesinde Akyaka mahallesinde 25 metrelik uçuruma uçan araç sürücüsü araç içinde hayatını kaybetti. Akyaka- Ören yolunda seyir halinde olan Gökhan Kutlu (29) yönetimindeki 48 DJ 857 plakalı araç sabah saatlerinde 25 metre uçurumdan denize uçtu. Balıkçıların fark ettiği olay sonrası Menteşe İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı Yerkesik Jandarma Karakol ekipleri kıyıya yakın bölgede aracı ters dönmüş durumda buldu.

Aracın ters dönmesi nedeniyle Marmaris Sahil Güvenlik Komutanlığı Dalgıç Timi istendi. Dalgıçlar ile birlikte 112 Acil Servis, UMKE, AFAD ve Muğla Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri de olay yerine geldi. Jandarma Olay Yeri İnceleme ekipleri olayın kaza olup olmadığını araştırırken, araç içinde sıkışan sürücü Gökhan Kutlu dalgıçların bir saatlik bir çalışması sonucu araç içinden çıkarıldı. Zeminin sarp ve kayalık olması nedeniyle Gökhan Kutlu'nun cesedi dalgıçlar tarafından araçların cesedi alabilecekleri kıyıya çekildi.

Araç sürücüsü Gökhan Kutlu AFAD ekipleri tarafından kıyıdan alınarak Muğla Büyükşehir Belediyesi Cenaze Taşıma aracına kondu. Gökhan Kutlu'nun cesedi otopsi için Yerkesik Mahallesindeki Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Gökhan Kutlu'nun Gökova'da oturduğu, Menteşe ilçesinde bir markette iki ay önce işe başladığı ve alkol kullanmadığı öğrenildi. Sürücünün sabah saatlerinde dikkatsizlik ve tedbirsizlik sonucu direksiyon hakimiyetini kaybederek uçuruma yuvarlandığı sanılıyor.

SOSYAL MEDYA PAYLAŞIMI KAFA KARIŞTIRDI

Denize uçan araç içinde hayatını kaybeden Gökhan Kutlu'nun 24 Eylül tarihinde sosyal paylaşım sitesindeki sayfasında yaptığı paylaşım kafa karıştırdı. Kutlu "Abilerim ablalarım, hayat kısa, hepimiz bir gün o beyaz örtü 0 kefeni giyeceğiz. Allah o kefene girmeyi nasip etsin. Önemli olan ölmek, öluüp de helallik alabilmek" notu bıraktı. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Denize Uçan Araç Sürücüsü Hayatını Kaybetti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte
    18 Mar Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte

    Solana'nın yerel kripto para birimi SOL ve meme tabanlı kripto para birimi The Book of Meme (BOME), kripto para piyasasında ve sosyal medyada dikkat çekici performanslar sergileyerek büyük ilgi görüyor. SOL'un fiyatı son yedi gün içinde yüzde 45 artarak 200 dolar seviyesini aşarken, BOME de piyasaya sürülmesinden bu yana yüzde 82 değer kazandı. Solana'nın yarattığı hareketlilik, DeFi ekosistemine olan ilginin artmasıyla da paralellik gösteriyor.

  • Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım
    18 Mar Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adayı Gökhan Zan, partinin adaylığını geri çekmesiyle ilgili konuştu. Parti açıklamasının yasal ve siyasal karşılığı olmadığını belirten zan, şantaj ve tehditlere boyun eğmeyeceğini vurguladı.

  • TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş
    18 Mar TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adaylığını geri çektiği Gökhan Zan "Tehdit ve şantaja maruz kaldım" ifadelerini kullanırken kamuoyu bomba bir iddiayla sarsıldı. Zan'ın bir aracı üzerinden adaylıktan çekilmemesi karşılığında AK Parti'den 5 milyon dolar talep ettiği, ikinci bir görüşmede ise TRT spor yorumculuğu talep ettiği öne sürüldü. Söz konusu iki pazarlığın kayıtlarına erişen TİP'in de Gökhan Zan ile ilgili böyle bir karar aldığı ifade ediliyor.

  • Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı
    18 Mar Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı

    Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne üç balistik füze fırlattığını açıkladı. Füzelerin yaklaşık 300 kilometre mesafe katederek Japon Denizi'ne düştüğü belirtildi. Denemeler, Kore Yarımadası'nda barışı ve istikrarı tehdit ettiği gerekçesiyle şiddetle kınandı. Japonya Başbakanı, füze denemelerini Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi kararlarını ihlal olarak nitelendirdi.


Advertisement