Denizkurdu 2015 Tatbikatı - Son Dakika
Yerel

Denizkurdu 2015 Tatbikatı

Donanma Komutanı Koramiral Veysel Kösele'nin sevk ve idaresinde Marmara, Ege ve Doğu Akdeniz'de icra edilen "Denizkurdu 2015" tatbikatına katılan askeri gemiler, Kuşadası Limanı'na geldi.

18.05.2015 15:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Donanma Komutanı Koramiral Veysel Kösele'nin sevk ve idaresinde Marmara, Ege ve Doğu Akdeniz'de icra edilen "Denizkurdu 2015" tatbikatına katılan askeri gemiler, Kuşadası Limanı'na geldi.

"TCG Bodrum korveti", "TCG Sakarya denizaltısı", "TCG Binbaşı Saadettin Gürcan" akaryakıt gemisi, "TCG Tayfun" ve "TCG Karayel" hücumbotları Kuşadası Ege Ports Limanı'na römorkörleri eşliğinde yanaştı.

Askeri gemi komutanlarının ve personelinin katılımıyla Atatürk Meydanı'nda düzenlenen törende, anıta çelenk sunuldu, saygı duruşunda bulunularak İstiklal Marşı okundu.

Törenin ardından 1. Muhrip Filotası Komodoru Deniz Kurmay Albay Murat Erdem, Deniz Yarbay Alper Topuz, Deniz Binbaşı Timuçin Yıldıray, Deniz Binbaşı Sedat Kartoğlu, Deniz Binbaşı Serhat Demir, Deniz Binbaşı Kadir Umut Tercan, Kuşadası Kaymakamı Muammer Aksoy, Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı ve Kuşadası Garnizon Komutanı Jandarma Binbaşı Ferhat Aslan'ı makamlarında ziyaret etti.

Liman ziyareti kapsamında gemiler, iki gün vatandaşların ziyaretine açık kalacak.

Gemi personelinin bölgedeki şehit ve gazi aileleri ile ilçe protokolüne askeri gemide yemek vereceği bildirildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Denizkurdu 2015 Tatbikatı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement