Denizlerde Av Yasağında Sona Doğru - Son Dakika
Güncel

Denizlerde Av Yasağında Sona Doğru

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Detaylar Karasu Su ürünleri Kooperatif Başkanı Şakir Şen'in açıklamaları Sakarya'nın Karasu ilçesinde de av yasağının kalkacağı 1 Eylül'ü bekleyen balıkçılar, hazırlıklarını tamamladı.

30.08.2016 18:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Detaylar

Karasu Su ürünleri Kooperatif Başkanı Şakir Şen'in açıklamaları Sakarya'nın Karasu ilçesinde de av yasağının kalkacağı 1 Eylül'ü bekleyen balıkçılar, hazırlıklarını tamamladı.

Karasu Su ürünleri Kooperatif Başkanı Şakir Şen, gazetecilere yaptığı açıklamada, 1 Eylül'ü beklediklerini ve hazırlıklarını tamamladıklarını söyledi.

Ağustos 15 itibariyle çapari ve palamut avcılığının yapıldığını kaydeden Şen, "Çapari avcılığındaki değerlendirmemize göre, bu yıl palamut diğer yıllara nazar daha bol olacak. Balık bol olunca da balığın ucuzlayacağını ve vatandaşların bu yıl balığı daha ucuza yiyeceğini tahmin ediyoruz. Balıkçılarımız hazırlıklarını tamamladı ve sadece 'vira bismillah' demek için 1 Eylül'ü bekliyorlar." şeklinde konuştu.

Balıkçı Mehmet Güdük de ağların ve teknelerin bakımını yaptıklarını ifade ederek, "Hazırlıklarımızı bitirdik ve son rötuşları yapıyoruz, Bu yılki emareler çok iyi ve iyi balık olduğunu gösteriyor. Şu an bol bol palamut görünüyor. Geçen yıla nazaran bu yıl daha iyi olacağını tahmin ediyoruz." ifadesini kullandı.

Hava şartlarının iyi olduğunu, hazırlıklarının bittiğini anl atan Güdük, "Zor bir meslek olmasına rağmen amacımız vatandaşlarımıza günlük taze balık sunmaktır. Umudumuz çok iyi ve inşallah iyi bir av sezonu geçireceğiz. Yeni sezonda bölgedeki balıkçılar olarak çok umutluyuz." dedi.

Denizlerde Av Yasağında Sona Doğru
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Denizlerde Av Yasağında Sona Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement