Denizli - Aile ve Sosyal Polikitalar Bakanı Sema Ramazanoğlu : Devlet Güneydoğu'daki İhtiyaçları... - Son Dakika
Güncel

Denizli - Aile ve Sosyal Polikitalar Bakanı Sema Ramazanoğlu : Devlet Güneydoğu'daki İhtiyaçları...

Denizli - Aile ve Sosyal Polikitalar Bakanı Sema Ramazanoğlu : Devlet Güneydoğu\'daki İhtiyaçları...

Aile ve Sosyal Polikitalar Bakanı Sema Ramazanoğlu : Devlet Güneydoğu'daki ihtiyaçları karşılayacak DENİZLİ Polisevi'nde Hayrat İnsanı Yardım Derneği tarafından Suriye'nin Bayırbucak Türmenlerine gönderilmek üzere başlattığı kampanyada toplanan yardımların gönderilmesi törenine katılan Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu, Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nde yaşanan olaylarla ilgili, "Sur, Merkez ve Silvan ilçelerinde yaşayan tüm vatandaşlarımızın temel ihtiyaçlarını karşılayacağız. Barınma, yiyecek, giyecek ne varsa yapıyoruz" dedi.

19.12.2015 15:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aile ve Sosyal Polikitalar Bakanı Sema Ramazanoğlu : Devlet Güneydoğu'daki ihtiyaçları karşılayacak

DENİZLİ Polisevi'nde Hayrat İnsanı Yardım Derneği tarafından Suriye'nin Bayırbucak Türmenlerine gönderilmek üzere başlattığı kampanyada toplanan yardımların gönderilmesi törenine katılan Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu, Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nde yaşanan olaylarla ilgili, "Sur, Merkez ve Silvan ilçelerinde yaşayan tüm vatandaşlarımızın temel ihtiyaçlarını karşılayacağız. Barınma, yiyecek, giyecek ne varsa yapıyoruz" dedi.

Hayrat İnsani Yardım Derneği ile Denizli'deki tüm belediyelerin işbirliği içinde gerçekleştirdiği yardım kampanyası kapsamında 28 TIR yardım malzemesi toplandı. İçinde un, şeker, makarna, pirinç, battaniye, kömür gibi yaşam malzemelerinin bulunduğu yardımlar için Denizli Polisevi'nde tören düzenlendi. Törene Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Dr. Sema Ramazanoğlu, Denizli Valisi Şükrü Kocatepe, AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, AK Partili Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, ilçe belediye başkanları, dernek başkanı ve üyeleri katıldı.

Düzenlenen törende konuşan Bakan Sema Ramazanoğlu, ?'Balkanlardan, Türki Cumhuriyetlere kadar, Kuzey Afrika'dan Çin Seddi'ne kadar biz varız. Bunların hepsi bizim gönül coğrafyamız. Bizim hepimizin dedesi, nenesi Osmanlıydı. Bu coğrafyalarda bizim yüreğimiz var. Güzel bir hayra vesile oluyoruz. Bu hayra eli değen herkese çok teşekkür ediyorum"dedi.

Tören sırasında gıda ve yaşam malzemesi yüklü 28 TIR yola çıkmadan önce Bakan Ramazanoğlu ve diğer protokol üyeleri dua etti. Duanın ardından Bakan Ramazanoğlu ve beraberindekiler yola çıkan TIR'lara el salladı.

"DEVLET OLARAK TÜM VATANDAŞLARIMIZIN YANINDAYIZ"

Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ramazanoğlu, Güneydoğu'da yaşanan olaylarla ilgili devlet olarak gerekli önlemleri aldıklarını söyledi. Ramazanoğlu, ?'Bölgede yaşanan olaylarla ilgili önemli tespitler yapıyoruz. Sur, Merkez ve Silvan ilçelerinde yaşayan tüm vatandaşlarımızın temel ihtiyaçlarını karşılayacağız. Barınma, yiyecek, giyecek ne varsa yapıyoruz. Vali ve kaymakamlarımız ile yakın temas halindeyiz. Yardımlar organize bir şekilde dağıtılacak. Devlet olarak tüm vatandaşlarımızın yanındayız" diye konuştu.

İŞBİLEN'E VEKİLLİK TEKLİFİ

Bir gazetecinin, "İzmir eski milletvekili İlhan İşbilen ve iki kişinin tutuklandığı operasyonda, İşbilen kendisine sunulan milletvekilliği teklifini sizin ilettiğinizi açıkladı. Bu durumu nasıl değerlendiriyorsunuz?" sorusuna Ramazanoğlu, "İki dönem partide Merkez Karar Yürütme Kurulu üyeliği yaptım. Seçim zamanlarında bir takım istişare görüşmeleri olur. Partinin de kurucusuyum. Siyaseten, Türkiye'nin tanıdığı insanım. Milletvekili olmak isteyen herkes birbiriyle istişare görüşmeleri yapıyor. O dönemde görüşmemiz oldu. Bu görüşmeler o dönemki başkanımız, şimdiki cumhurbaşkanımızın bilgisi dahilindeydi" diye yanıt verdi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Denizli - Aile ve Sosyal Polikitalar Bakanı Sema Ramazanoğlu : Devlet Güneydoğu'daki İhtiyaçları... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement