Denizli-Bakan Zeybekçi: TSK'nın Daeş'i 'De Bu Hain Örgüttür - Son Dakika
Güncel

Denizli-Bakan Zeybekçi: TSK'nın Daeş'i 'De Bu Hain Örgüttür

Denizli-Bakan Zeybekçi: TSK\'nın Daeş\'i \'De Bu Hain Örgüttür

Bakan Zeybekci, "15 Temmuz, dünya demokrasi tarihine Türk Milleti'nin devrimi olarak geçecektir" (EK)"TSK'NIN DAEŞ'İ DE BU HAİN ÖRGÜTTÜR"Denizli'de Delikliçınar Meydanı'nda Milli İdareye Sahip çık mitinginde konuşan Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin DAEŞ'inin hain FETÖ örgütü olduğunu söyledi.

23.07.2016 06:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bakan Zeybekci, " 15 Temmuz, dünya demokrasi tarihine Türk Milleti'nin devrimi olarak geçecektir" (EK)

" TSK'NIN DAEŞ'İ DE BU HAİN ÖRGÜTTÜR"

Denizli'de Delikliçınar Meydanı'nda Milli İdareye Sahip çık mitinginde konuşan Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin DAEŞ'inin hain FETÖ örgütü olduğunu söyledi. Zeybekci, "Peygamber ocağı, hepimizin Mehmedinin olduğu, her birimizin güzel hikayelerinin olduğu Türk Silahlı Kuvvetleri'nin de DAEŞ'i bu hain örgüttür, FETÖ örgütüdür. Onların da DAEŞ'i budur. Bu DAEŞ'i inşallah ordumuzun içinden çekip çıkaracağız, gereğini yapıp tedavisini yapacağız. Hiç merak etmeyin" diye konuştu.

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Çardak İlçesi'nin ardından Delikliçınar Meydanı'nda düzenlenen Milli İradeye Sahip Çık mitingine katıldı. Zeybekci'nin yanı sıra Ak Parti Milletvekilleri Şahin Tin, Sema Ramazanoğlu, Cahit Özkan, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Denizli Valisi Ahmet Altıparmak, İl Başkanı Necip Filiz, belediye başkanlarının da katıldığı mitingi yaklaşık 20 bin kişi takip etti.

"BU MİLLET SEÇTİĞİ CUMHURBAŞKANI'NIN ARKASINDAN AĞALAMAYACAK"

Bu ülkenin evlatlarının kendi iradesiyle seçtiği Cumhurbaşkanı'nın, Başbakan'ın arkasından ağlamayacağını söyleyen Zeybekci, "60 darbesinde, 80 ihtilalinde bu millet sessiz kalmıştı. Bir hanım kardeşimiz feryat ediyordu. Benim babam Menderes'e ağladı, ben Özal'a ağladım. Ama Allah şahit olsun ben sağ oldukça benim çocuklarım Erdoğan'a ağlamayacak diyordu. Bu ülkenin evlatları bir daha asla ve asla kendi iradesiyle seçip de Cumhurbaşkanı yaptığını, Başbakan yaptığının arkasından ağlamayacak Allah'ın izniyle. Bir hafta önce bunun hevesindeydiler. Bir hafta önce hainler helikopterleriyle bu saatlerde bu milletin Cumhurbaşkanını şehit etmeye gidiyorlardı. Tuzakları vardı, hesapları vardı, Allah'ın da bir hesabı, tuzağı vardı. Elhamdülillah oyunlarını, tuzaklarını bozdu mu, kafalarına geçirdi mi? Bundan sonra bu milletin önünde hiç kimse duramaz. Bundan sonra bu millete hiç kimse yan gözle bakamaz" dedi.

Darbe girişiminde yaşamını yitiren şehitlerin hesabını soracaklarını belirten Zeybekci, idam çağrılarına da, "Allah'ın izniyle şehitlerin hesabını soracağız. Köpek bile olamayacak bir hain, o bayrağı taşıyan gençlere kurşun sıktı, hepsini şehit etti. Bunlara idam kurtuluş olur ben size söyleyeyim. Sakın böyle bir hata yapmayalım. Bunları öyle bir deliğe tıkalım ki, keşke geberip de kurtulaydım desinler. Bir daha güneş yüzü görmesinler, insan yüzü görmesinler. İnanın bize güvenin ne gerekirse yapılacak. Bunlar ilk bakan olduğumda 26-27 Aralık'tı. Size yine şunu söylemiştim. İnlerine gireceğiz demiştik, yıktık mı? Siz varsanız yıkanız, siz yoksanız yapamayız. O kahraman binbaşı var ya ne diyordu? ya devlet başa ya kuzgun leşe diyordu. Kuzgunlar leşe gelirdi, siz yoksanız kuzgunlar leşin başındaydı. Bu vatansızlara sakın ola ki it köpek demeyin. İte köpeğe haksızlık edersiniz" diye konuştu.

"BİZE BU LAZIM"

Olağanüstü hali meclisin ilan ettiğini, CHP'nin tavrına saygılı olduklarını söyleyen Zeybekci, meydana asılan afişi göstererek, "Olağanüstü hal vardı bugün, sıkıyönetim vardı bugün onlar eğer başarılı olsaydı. Ama hangi olağanüstü hal, hangi sıkıyönetim vardı biliyor musunuz? O hainlerin ilan ettiği sıkıyönetim vardı bugün. Bugün Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin hainlere ilan ettiği olağanüstü hal vardır. Bu hesap onlardan sorulana kadar devam edecektir. Mecliste 346 oyla kabul edildi. CHP'li milletvekilleri dediler ki, biz olağanüstü hale, şu tedbirlere inanıyoruz. Ama yöntem olarak biz buna karşıyız. Biz buna saygı gösteriyoruz. Buradaki şu resimler Türkiye'nin bundan sonraki geleceğinin ne kadar parlak olduğunu gösteriyor. Gazi Mustafa Kemal, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Binali Yıldırım, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu. Bize bu lazım. Bu hainlerin istedikleri bölmek ve parçalamak. Ak Partilisiyle, CHP'lisiyle, MHP'lisiyle bir olacağız, beraber olacağız. Türküyle, Kürdüyle, Sunnusiyle, Alevisiyle, Arabıyla, Boşnağıyla bir olacağız, beraber olacağız" dedi.

"TSK'NİN DAEŞ'İ BU HAİN ÖRGÜTTÜR"

Türk Silahlı Kuvvetler'inin DAEŞ'inin FETÖ örgütü olduğunu belirten Zeybekci, "Bugün İslamiyet'e en fazla zarar veren hain bir örgüt var DAEŞ. İslam tarihi boyunca en fazla zarar veren örgüt. Peygamber ocağı, hepimizin Mehmed'inin olduğu, her birimizin güzel hikayelerinin olduğu Türk Silahlı Kuvvetleri'nin de DAEŞ'i bu hain örgüttür, FETÖ örgütüdür. Onların da DAEŞ'i budur. Bu DAEŞ'i inşallah ordumuzun içinden çekip çıkaracağız, gereğini yapıp tedavisini yapacağız. Hiç merak etmeyin" diye konuştu. Zeybekci, daha sonra mitinge katılanlarla birlikte vatandaşı selamladı, Delikliçınar Meydanı'nda Demokrasi nöbeti tuttu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Denizli-Bakan Zeybekçi: TSK'nın Daeş'i 'De Bu Hain Örgüttür - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement