Bakanlı Bayramlaşmada İkram İzdihamı Yaşandı - Son Dakika
Güncel

Bakanlı Bayramlaşmada İkram İzdihamı Yaşandı

Bakanlı Bayramlaşmada İkram İzdihamı Yaşandı

Denizli'de, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci'nin de katıldığı çadırda bayramlaşma etkinliğinde; bazı vatandaşlar şeker, lokum, bisküvi ve helva gibi ikramlara hücum edince izdiham yaşandı.

25.09.2015 11:21  Güncelleme: 09:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Denizli'de, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci'nin de katıldığı çadırda bayramlaşma etkinliğinde; bazı vatandaşlar şeker, lokum, bisküvi ve helva gibi ikramlara hücum edince izdiham yaşandı. Küçük çocuklar ezilme tehlikesi yaşadı. İkramlar kısa sürede bitince izdihamda sona erdi.

Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından Kurban Bayramı için Delikliçınar Meydanı'nda bayramlaşma çadırı kuruldu. Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, AK Parti Denizli milletvekilleri Mehmet Yüksel, Bilal Uçar, Vali Şükrü Kocatepe, AK Partili Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, daire müdürleri, ilçe belediye başkanları ile vatandaşlar bayramlaşma etkinliğine katıldı. Protokol üyeleri, vatandaşlarla bayramlaşırken; bu sırada protokole 10 metre mesafede şeker, lokum, bisküvi ve helva gibi ikramlar dağıtılmaya başlandı. Ancak ikramların dağıtımı sırasında izdiham çıktı. Çok sayıda kişi, ikramlardan alabilmek için adeta birbirlerini ezdi. Şekerler, lokum ve bisküviler kısa sürede tükendi. Helvalardan almak isteyenler, ortalığı birbirine kattı. Bazı vatandaşlar avuç avuç alırken; bazıları da yanlarında getirdikleri poşetlere doldurdu. Bu sırada çocuklar ezilme tehlikesi geçirip, çığlık attı. Masanın altında bulunan helva kutularını hücum eden kadın ve çocuklar, ikramları alarak çadırdan uzaklaştı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bakanlı Bayramlaşmada İkram İzdihamı Yaşandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement