Denizli Basket Kulübü'nde İstifa - Son Dakika
Yerel

Denizli Basket Kulübü'nde İstifa

Türkiye Basketbol 2. Ligi takımlarından Denizli Basket Kulübü'nün asbaşkanı Burç Çiçek, yönetimin kurulunun istifa ettiğini söyledi.

18.06.2015 14:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Basketbol 2. Ligi takımlarından Denizli Basket Kulübü'nün asbaşkanı Burç Çiçek, yönetimin kurulunun istifa ettiğini söyledi.

Çiçek, AA muhabirine yaptığı açıklamada, takımın sezon boyunca güzel oyun sergilediğini, taraftarlarının tüm maçlarda tribünleri doldurarak takıma destek olduğunu belirtti.

Denizli Basket Kulübü olarak Türkiye Basketbol Ligi'ne çıkamadıkları için üzüntü duyduklarını ifade eden Çiçek, şunları kaydetti:

"Lige çıkamadık ama normal sezonu lider bitirdik. Yeni sezonda ikinci ligde mücadele edebilmemiz için sponsor anlaşmalarında umduğumuzu bulamadık. Şehirden hiç kimse takımımıza destek olmak istemiyor. Takıma destek gelmeyince, transfer yapamıyoruz. Sponsor bulunmazsa elde edilen bu başarı çöpe gidecek. Dolayısıyla da kente yakışır bir takım kuramamanın üzüntüsü içinde yönetimi bıraktığımızı, istifa ettiğimizi paylaşıyoruz."

Sinpaş Denizli Basket, Türkiye Basketbol 2. Ligi play-off yarı final dördüncü maçında TÜYAP Büyükçekmece'ye yenilerek seriyi kaybetmiş ve üst lige çıkamamıştı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Denizli Basket Kulübü'nde İstifa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement