Denizli - Çifte Bakanlı Hastane Temeli - Son Dakika
Güncel

Denizli - Çifte Bakanlı Hastane Temeli

Denizli - Çifte Bakanlı Hastane Temeli

Çifte bakanlı hastane temeli DENİZLİ'de Çameli Devlet Hastanesi'nin temel atma törenine Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci ile birlikte katılan Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Cumhurbaşkanlığı seçiminde alınan oy oranını 5 puan artıran bölgelere ilave ödül vereceklerini, 10 puan artıranlara özel ödül vereceklerini söyledi.

02.05.2015 15:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çifte bakanlı hastane temeli

DENİZLİ'de Çameli Devlet Hastanesi'nin temel atma törenine Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci ile birlikte katılan Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Cumhurbaşkanlığı seçiminde alınan oy oranını 5 puan artıran bölgelere ilave ödül vereceklerini, 10 puan artıranlara özel ödül vereceklerini söyledi.

Denizli'nin Çameli İlçesi'nde yapılacak 27 yataklı Devlet Hastanesi'nin temel atma törenine Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Denizli Valisi Şükrü Kocatepe, AK Partili Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, daire müdürleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. İlçeye helikopterle gelen Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu ve Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci'ye vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, ilçenin yıllardır beklediği, ancak tamamlanamayan Acıpayam-Çameli- Fethiye Yolu'nun bu yıl mutlaka bitirileceğini söyledi. Dünyanın yolunu yaptıklarını ancak Çameli yolunu bitiremediklerini söyleyen Zeybekci, "Çameli yolunda biraz başımız önümüze eğildi. Bu yol da biraz talihsiz, dördüncü müteahhitte. İnşallah bu yol 2015 yılında ya bitecek ya bitecek. Müteahhitle bugün hesabı gözden geçireceğiz. Bir yolun inşaatı 10 sene sürer mi? 10 senede biz Türkiye'ye otobanlar yaptık, 17 bin kilometre duble yol yaptık. Boğazın altına iki tane tüp geçit, üstüne iki tane köprü yaptık" dedi.

ALMANYA'YA HASTANE

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu ise dünyanın birçok yerinde hastaneler yaptıklarını belirterek Almanya'ya da Türk vatandaşlar için hastane yapacaklarını söyledi. Müezzinoğlu, " Somali'de Pakistan'da hastanelerimiz var. Kırgızistan'da yaptık şimdi de Almanya'da yapacağız. Oralarda bayrağımız dalgalanıyor. Birileri lafla milliyetçilik yapıyor. Milliyetçilik lafla yapılmaz hizmetle yapılır. Biz AK Parti olarak milletin derdini kendi derdimiz bildik. Sıkıntıları azalttık" dedi. Çameli'nin AK Parti kurulduğundan beri hep AK Parti'nin yanında olduğunu söyleyen Müezzinoğlu, seçimlerde Cumhurbaşkanlığı seçimindeki oy oranını artıran bölgelere ödül vereceklerini söyledi. Müüezzinoğlu, "Cumhur olarak başkanınızı seçtiniz. Başkanınıza yüzde 70 civarında destek verdiniz. Şimdi ben Cumhurbaşkanlığı seçiminde oy oranın üzerine beş puan ilave koyanlara ödül veriyorum. 10 puan koyarsa farklı ödül vereceğiz. O ödülü değerli Bakanımız takdir edecek. Biz ilave ödül vermekten onur duyarız. Cumhurbaşkanımızın dediği gibi Türkiye'de hiçbir şey eskisi gibi olmayacak" diye konuştu.

Millete hizmetin lafla değil icraatla olduğunu kaydeden Müezzinoğlu, gerçekleşmeyecek vaat veren siyasi partileri eleştirerek, "Biz bu milleti nasıl kandırırız diye düşünüyorlar. Bol bol atıyorlar. Bu milleti kuşbeyinli sanıyorlar. Halbuki kuş beyinli bunlar. Bu milletin geleceğini düşünmeyen, en ufak bir eseri olmayanları bu millet tanıyor" diye konuştu. Konuşmasının ardından müteahhit Nedim Şimşek'i yanına çağıran Müezzinoğlu 385 günde bitirilmesi planlanan hastane inşaatının bu yılın sonuna yetiştirilmesi ile ilgili olarak pazarlık yaptı. Müteahhit Şimşek, inşaatın yıl sonuna yetiştirileceğini söyledi.

Bakanlar daha sonra temel atma butonuna basarak 6 milyon 242 bin liraya malolacak hastanenin temelini attı. İki bakan daha sonra Seçim Koordinasyon Merkezi'nin açılışını yaptı ve Kaymakamlık'ta muhtarlarla ve daire müdürleriyle toplantı yaptı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Denizli - Çifte Bakanlı Hastane Temeli - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Motosiklet sürücüsü, yaralanan kız arkadaşını bir an olsun yalnız bırakmadı
    04:23 Motosiklet sürücüsü, yaralanan kız arkadaşını bir an olsun yalnız bırakmadı

    Düzce'de ticari taksi, aynı istikamette giden motosiklete çarptı. Motosiklet sürücüsü, motosiklette yolcu konumunda bulunan yaralı kız arkadaşını ambulansa binerken bir an olsun yalnız bırakmadı. Kaza sonucunda 2 kişi yaralandı.

  • Düzce'de Ticari Taksi, Motosiklete Çarptı: Yaralı Kız Arkadaşını Yalnız Bırakmadı
    04:17 Düzce'de Ticari Taksi, Motosiklete Çarptı: Yaralı Kız Arkadaşını Yalnız Bırakmadı

    Düzce'de meydana gelen kaza sonucu ticari taksi ile motosiklet çarpıştı. Motosiklette yolcu olarak bulunan kız arkadaşı yaralanan sürücü, ambulansa binerken onu yalnız bırakmadı. Kaza sonrası yol trafiğe kapatılırken, inceleme başlatıldı.

  • Avustralya'da Kilise Saldırısı: En Az 4 Kişi Bıçaklandı
    03:34 Avustralya'da Kilise Saldırısı: En Az 4 Kişi Bıçaklandı

    Avustralya'nın Sydney kentinde bir kiliseye düzenlenen saldırıda piskopos dahil en az 4 kişi bıçaklandı. Polis, saldırganın gözaltına alındığını ve olayı bir 'terörist eylem' olarak değerlendirdiklerini açıkladı. Saldırının ardından kilisenin dışında toplanan yüzlerce kişi, saldırganın kendilerine verilmesini talep etti ve polisle çatıştı. İki polis yaralandı ve 20 polis aracı hasar gördü. Yaralıların hayati tehlikesi olmadığı bildirildi. Saldırının kişisel bir eylem olduğu belirtilirken, olaylar birbiriyle bağlantılı değil. Kilise saldırısının ardından güvenlik önlemleri alındı.

  • Şırnak'ın Uludere ilçesinde dereye düşen araçta 4 kişi hayatını kaybetti
    03:25 Şırnak'ın Uludere ilçesinde dereye düşen araçta 4 kişi hayatını kaybetti

    Uludere ilçesinde meydana gelen kazada, Ferhat Bilen'in kullandığı hafif ticari araç dereye düştü. İtfaiye ekipleri tarafından araçtan çıkarılan Abdulkerim Babat, Melek Soylu, Haşim Babat ve Sevim Demircioğlu hayatını kaybetti. Sevim Demircioğlu ise tedavi altına alındı.

  • Threads Uygulaması Türkiye'de Kullanılamayacak
    03:09 Threads Uygulaması Türkiye'de Kullanılamayacak

    Dünyada milyonlarca kayıtlı kullanıcısı olan uygulamanın Türkiye'de 1 milyonun üzerinde kullanıcıya ulaştığı belirtildi. Rekabet Kurumu tarafından alınan karar sonrası uygulama kullanıcılarına veda mesajı yolladı. Threads 29 Nisan 2024 tarihinden itibaren Türkiye'de kullanılamayacak.


Advertisement