Denizli'de 250 Lira Taksitle Konut Projesine 2 Günde 10 Bini Aşkın Başvuru - Son Dakika
Güncel

Denizli'de 250 Lira Taksitle Konut Projesine 2 Günde 10 Bini Aşkın Başvuru

Denizli\'de 250 Lira Taksitle Konut Projesine 2 Günde 10 Bini Aşkın Başvuru

Ak Parti Denizli İl Başkanı Şahin Tin, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci'nin geçen pazar günü kent için açıkladığı 25 bin konutluk projesine, halkın yoğun ilgi gösterdiğini söyledi.

02.06.2015 17:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ak Parti Denizli İl Başkanı Şahin Tin, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci'nin geçen pazar günü kent için açıkladığı 25 bin konutluk projesine, halkın yoğun ilgi gösterdiğini söyledi. İzdiham oluştuğunu söyleyen Tin, belediyelere iki gün içinde 10 binden fazla kişinin başvuru yaptığını belirtti.

Geçen pazar günü Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Denizli tarihinin en büyük projesi olarak lanse ettiği 25 bin konut projesini duyurdu. Bakan Zeybekci, ayda 250 lira ödemeyle 25 bin kişinin ev sahibi olacağını açıkladı. Açıklamanın ardından vatandaşlar; Büyükşehir, Pamukkale, Merkezefendi, Sarayköy, Çivril, Tavas ve Acıpayam belediyelerine başvuru yapmaya başladı.

Yoğun talep geldiğini söyleyen AK Parti İl Başkanı Şahin Tin, iki gün içinde 10 binden fazla kişinin başvuru yaptığını söyledi. Denizli'de herkesin ev sahibi olabileceği projeyi halkın sahiplendiğini söyleyen Tin, "Denizli'nin yüzü gülüyor. Herkesin ev sahibi olabileceği projemiz halkımız tarafından sahiplenildi. Şehirde bayram havası esti. Bugün öğle saatlerine kadar Denizli Büyükşehir Belediyesi'ne 3 bin 100, Merkezefendi Belediyesi'ne 900, Pamukkale Belediyesi'ne de 1065 vatandaş başvuru yaptı. Diğer ilçelerle birlikte başvurular 10 bini geçti" dedi.

Denizli'nin geleceğini şekillendirecek projelere imza attıklarını anlatan Başkan Tin, "Bugünü düşünmeden her zaman 30-50 hatta 100 yıl sonrasını planlayarak adımlarımızı attık. Bunun semeresini de alıyoruz. Denizli Belediye Başkanlığı döneminde 2004 yılında değişim ve gelişimi başlatan Ekonomi Bakanımız Nihat Zeybekci'nin öncülüğünde Denizli merkezli geliştirilen projelerle ilimizi geleceğe hazırlıyoruz. Şimdiye kadar açıkladığımız tüm projelerimiz büyük heyecan oluşturdu. Şehirde neredeyse bayram havası estirdi. Ancak 250 lira taksitle verilecek ve herkesin ev sahibi olabileceği projemiz halkımız tarafından sahiplenildi" dedi.

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci de İstasyon Caddesi'nde esnaf ve vatandaşlarla sohbet etti, konut projesiyle ilgili soruları yanıtladı. Projeyle ilgili bazı yanlış anlamaları da bilgi vererek düzelten Zeybekci, "13 yıldır sizler bizim arkamızda durdunuz. Bizler sizler için ne yapsak azdır. Denizli'de herkes ev sahibi olacak, evsiz kimse kalmayacak" diye konuştu. - Denizli

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Denizli'de 250 Lira Taksitle Konut Projesine 2 Günde 10 Bini Aşkın Başvuru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement