Denizli'de 51 Yıl Önceki Soğuklar Yaşandı - Son Dakika
Güncel

Denizli'de 51 Yıl Önceki Soğuklar Yaşandı

Denizli'de, meteoroloji verilerine göre, dün gece ölçülen sıfırın altında 10,5 derecelik sıcaklık değeri ayında son 51 yılda ocak ayında ölçülen en düşük sıcaklık oldu.

09.01.2015 13:24  Güncelleme: 14:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hava sıcaklığın mevsim normallerinin 12 derece altında seyrettiği Denizli'de, meteoroloji verilerine göre gece kent merkezindeki sıcaklık sıfırın altında 10,5 derece oldu.

Denizli'de iki gün önceki kar yağışının ardından son yılların en soğuk gecelerinden biri yaşandı. Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü'nün 60 yıllık verilerine göre, ocak ayı düşük sıcaklık ortalaması 2,2 olan Denizli'de hava sıcaklığı mevsim normallerinin 12 derece altında seyrediyor.

Kent merkezinde dün gece sıfırın altında 10,5 derece olarak ölçülen sıcaklığın, Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü verilerine göre ocak ayında son 51 yılda ölçülen düşük değer oldu. Ocak ayında 1964'te sıcaklık sıfırın altında 10,5 derece ölçülmüştü. Kent merkezinde bugüne kadar ölçülen en düşük sıcaklık ise 9 Şubat 1965 günü ölçülen sıfırın altında 11,4 derece olarak kayıtlarda yer alıyor.

İlçelerinde ise gece ölçülen en düşük değer Çardak'ta sıfırın altında 24,9, Serinhisar'da sıfırın altında 19,3, Bekilli'de sıfırın altında 18,8, Çal'da ise 18,4 olarak kaydedildi.

Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü, hava sıcaklığının bugün en düşük sıfırın altında 11 derece, en yüksek sıfırın altında 1 derece olmasının beklendiğini bildirdi. Yarın en düşük sıfırın altında 7 derece, en yüksek 4 derece olması tahmin edilen Denizli'de kar yağışı bekleniyor. - Denizli

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Denizli'de 51 Yıl Önceki Soğuklar Yaşandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement