Denizli'de 8 Okula Mühür - Son Dakika
Güncel

Denizli'de 8 Okula Mühür

Denizli\'de 8 Okula Mühür

Denizli'de 8 okula mühürDenizli'de, "FETÖ" soruşturması kapsamında yaklaşık 2 bin 500 öğrencinin eğitim gördüğü 8 özel okul, belediye ekiplerince mühürlendi.

22.07.2016 18:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Denizli'de 8 okula mühür

Denizli'de, "FETÖ" soruşturması kapsamında yaklaşık 2 bin 500 öğrencinin eğitim gördüğü 8 özel okul, belediye ekiplerince mühürlendi.

Denizli'deki "FETÖ" soruşturması kapsamında 8 ayrı okul, Valiliğin emriyle zabıta ekipleri tarafından kapatılarak mühürlendi. Milli Eğitim Müdürlüğü yetkilileri ve Merkezefendi Belediyesi Zabıta ekipleri, polis eşliğinde ilk olarak Servergazi Anadolu Lisesi ve Fen Lisesi'ne gitti. Burada okul yetkililerine mühürlenme kararı gösteren ekipler, daha sonra okuldaki tüm dosyalara el koydu. Okuldan mezun olanlara verilmeyi bekleyen diplomalar ve daha önce verilen diplomaların kayıtları da alındı. Okulun boşaltılmasının ardından kapılar, zabıta ekipleri tarafından mühürlendi. Okulun giriş bölümünde okul öğrencilerin ulusal ve uluslararası alanda aldığı ödüllerle bu ödülleri verirken bakanlar, valiler ve belediye başkanlarıyla çekilen fotoğraflar da dikkat çekti. Okulun mühürlenmesinin ardından ekipler, diğer okulları mühürlemeye gitti. Denizli'de bugün yaklaşık 2 bin 500 öğrenci olan 8 okulun mühürlendiği öğrenildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Denizli'de 8 Okula Mühür - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement