Denizli'de Çocuklara Kahvaltının Önemi Anlatıldı - Son Dakika
Yerel

Denizli'de Çocuklara Kahvaltının Önemi Anlatıldı

Denizli\'de Çocuklara Kahvaltının Önemi Anlatıldı

Balparmak’ın TOÇEV ve Milli Eğitim Bakanlığı işbirliğinde hayata geçirdiği "Kahvaltılı Sabahlar, Sağlıklı Yarınlar" isimli sosyal sorumluluk projesi kapsamında Adalet llkokulu’nda çocuklara kahvaltının önemini anlatıldı.

25.03.2015 16:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Balparmak'ın TOÇEV ve Milli Eğitim Bakanlığı işbirliğinde hayata geçirdiği "Kahvaltılı Sabahlar, Sağlıklı Yarınlar" isimli sosyal sorumluluk projesi kapsamında Adalet llkokulu'nda çocuklara kahvaltının önemini anlatıldı.

Türkiye bal pazarının lider markası Balparmak'ın TOÇEV ve Milli Eğitim Bakanlığı işbirliğinde hayata geçirdiği "Kahvaltılı Sabahlar, Sağlıklı Yarınlar" sosyal sorumluluk projesinin ikinci durağı Denizli oldu. Balparmak'ın, çocuklara yönelik serisi Honeybana Balparmak ile TOÇEV işbirliğinde ve Milli Eğitim Bakanlığı'nın himayesinde düzenlediği proje kapsamında Denizli'deki 5 ilköğretim okulunda okuyan bin 500'ü aşkın 3 ve 4'üncü sınıf öğrencisine kahvaltının önemi anlatıldı. 25 Mart Çarşamba günü saat 10.00'da ise il merkezindeki Adalet İlköğretim Okulu'nda proje ekibinden Psikolog Güliz Altınbaşak yönetiminde öğrencilere ve velilere yönelik ücretsiz bir eğitim düzenlendi. Ebeveyn eğitiminde kahvaltının öneminin yanı sıra, çocuklara düzenli kahvaltı etme alışkanlığı kazandırmaya yönelik ipuçları da paylaşıldı.

İlköğretim çağındaki çocuklara düzenli kahvaltı etme alışkanlığının kazandırılması amaçlanan "Kahvaltılı Sabahlar, Sağlıklı Yarınlar" projesi ile çocuklara kahvaltının önemi ilköğretim okullarında düzenlenen eğitimlerde aktarılırken, içerik danışmanlığını Çocuk Gastroenteroloji ve Beslenme Uzmanı Prof. Dr. Benal Büyükgebiz'in üstlendiği proje kapsamında mesajların çocuklara etkili bir şekilde verilmesi için 9 dakikalık bir çizgi film hazırlandı.

Ana karakterini ünlü oyuncu, aromaterapist ve girişimci Ayşe Tolga'nın seslendirdiği çizgi film, düzenli kahvaltı yapmanın sağlıklı yaşam ve büyümedeki rolünü eğlenceli bir biçimde anlatıyor. "Kahvaltılı Sabahlar, Sağlıklı Yarınlar Projesi"nin eğitimleri bugüne kadar İstanbul ve Denizli'de gerçekleştirildiği ve bundan sonraki duraklarının ise Balıkesir, Kahramanmaraş, Mardin, Nevşehir, Kars ve Bartın olacağı belirtildi. - DENİZLİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Denizli'de Çocuklara Kahvaltının Önemi Anlatıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement