Denizli'de Eğitime Hayırsever Desteği - Son Dakika
Güncel

Denizli'de Eğitime Hayırsever Desteği

Kale ilçesinde 10 okuldan 9'unun hayırseverler tarafından yaptırıldığı bildirildi.

24.08.2016 16:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kale ilçesinde 10 okuldan 9'unun hayırseverler tarafından yaptırıldığı bildirildi.

Kale ilçesinde hayırsever iş adamı Mustafa Şipar'ın, kendi ismini taşıyan Anadolu Lisesine yaptıracağı sosyal tesis için Denizli Valiliğinde protokol imza töreni düzenlendi.

Denizli Valisi Ahmet Altıparmak, törende yaptığı konuşmada, Denizli'de hayırseverlerin eğitime önemli katkı sağlamaya devam ettiğini belirterek, öğrencilerin beslenme ve sosyal ihtiyaçlarını daha modern ortamda karşılaması amacıyla yapılacak tesisle okuldaki yaşam kalitesinin yükseltileceğini ifade etti.

Kale Kaymakamı İhsan Ayrancı'dan Kale'de bulunan 10 okulun 9'unun hayırseverler tarafından yaptırıldığı bilgisini alan Vali Altıparmak, konunun önemine değinerek, "Bu çok önemli bir konu ve eğitimde önemli bir oran. Kale'deki eğitime hayırseverlerimiz damgasını vurmuş durumda. İlçemizde 10 okuldan 9'unun hayırseverlerimiz tarafından yaptırılması alkışlanmaya değer. Sadece Denizli için değil tüm Türkiye'ye örnek bir durum. Kaleli hayırseverlere eğitime verdikleri destekten dolayı teşekkür ediyorum." diye konuştu.

Valilik Toplantı Salonunda düzenlenen protokol imza törenine, Kale Kaymakamı Ayrancı, İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz ve hayırsever iş adamı Mustafa Şipar katıldı.

Hayırsever Mustafa Şipar'ın destekleri ile 2005 yılında yaptırılan Anadolu Lisesi'nin bahçesine yaptırılacak 100 metrekarelik sosyal tesisin 170 bin liraya mal olacağı, maliyetin tamamını hayırseverin karşılayacağı sosyal tesisin içerisinde kantin, mutfak, yemekhane ve teras bölümlerinin yer alacağı öğrenildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Denizli'de Eğitime Hayırsever Desteği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement