Denizli'de Engelli Sporcular İçin Basketbol Takımı Kuruldu - Son Dakika
Yerel

Denizli'de Engelli Sporcular İçin Basketbol Takımı Kuruldu

Pamukkale Belediyespor Kulübü, bedensel engelli sporculara sahip çıkarak tekerlekli basketbol takımı oluşturdu.

08.10.2015 18:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Pamukkale Belediye spor Kulübü, bedensel engelli sporculara sahip çıkarak tekerlekli basketbol takımı oluşturdu.

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Hasan Güngör Spor Salonu'nda yaptığı basın toplantısında, büyükşehir yasasıyla 1,5 yıl önce kurulan belediyenin spor alanındaki projelerini hayata geçirmeye devam ettiğini belirtti.

Engellilerin sportif faaliyetlere katılmasını sağlamayı hedeflediklerini dile getiren Gürlesin, bu amaçla kulüp bünyesinde ilk spor dalı olarak engellilerden oluşan bir takım oluşturduklarını ifade etti.

Takımın bu sezon bölgesel amatör ligde mücadele edeceğini söyleyen Gürlesin, "Engelli kardeşlerimize desteğimiz artarak devam edecek. Özellikle engelli spor branşlarında, tüm antrenör ve sporcularımızı kulübümüze davet ediyoruz. Hangi branşta olursa olsun bir takım oluşturulmasında gereken desteği vereceğiz ve engelli kardeşlerimizin spor yapmalarını sağlayacağız" dedi.

Pamukkale Belediyespor Tekerlekli Basketbol Takımı, bu sezon 9 takımın yer aldığı Bölgesel Lig A grubunda mücadele edecek. Takımın ilk maçını 29 Kasım'da İstanbul'da Küçükçekmece Dost Spor ile oynayacağı öğrenildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Denizli'de Engelli Sporcular İçin Basketbol Takımı Kuruldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement