Denizli'de Hırsızlık Yaptığı Öne Sürülen Çocuğun Silahla Vurulması - Son Dakika
Güncel

Denizli'de Hırsızlık Yaptığı Öne Sürülen Çocuğun Silahla Vurulması

Honaz'da "hırsızlık yaptığı" iddia edilen ve silahla öldürülen çocuğun cenazesi, yoğun güvenlik önlemleri altında toprağa verildi.

05.01.2015 14:14  Güncelleme: 14:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Honaz ilçesinde "hırsızlık yaptığı" iddia edilen ve bir işyeri sahibi tarafından silahla vurularak öldürülen çocuğun cenazesi, yoğun güvenlik önlemi altında toprağa verildi.

Hürriyet Mahallesi'nde iş yeri sahibi Y.K tarafından öldürülen İ.A.İ'nin (15) cenazesi, Pamukkale Üniversitesi Hastanesi'nde yapılan otopsinin ardından aile yakınlarına teslim edildi.

Demokrasi Mahallesi'ndeki evlerine getirilen cenaze için helallik alındı.

Jandarma ekipleri, cenazenin mahalleye getirilişi sırasında ve geniş güvenlik önlemi aldı. Jandarma "robokop" ekipleri gaz maskelerini takarak herhangi bir taşkınlığa karşı hazır bekletildi.

Cenaze, mahalle mezarlığındaki camide kılınan namazın ardından toprağa verildi.

Herhangi bir olumsuzluğun yaşanmadığı törenin bitiminde, cenazeye katılanlar güvenlik önlemleri altında evlerine döndü.

-"Torunum, 10 yaşında ve böbrek hastasıydı"

Öte yandan ölen İ.A.İ'nin dedesi İnce Ali İ, gazetecilere yaptığı açıklamada, torununun gerçekte 15 değil 10 yaşında olduğunu ve İzmir'deki bir hastanede böbrek rahatsızlığı nedeniyle tedavi gördüğünü, bu nedenle engelli sağlık raporunun olduğunu iddia etti.

Torununun, 3 teneke kutu yüzünden vurulduğunu ifade eden dede, dün akşam çıkan olaylarda kendilerini savunmak için silah kullandıklarını ve olayın vermiş olduğu acıyla hareket ettiklerini savundu.

Bölgede, jandarma ve çevik kuvvet polisinin bekleyişi sürüyor.

Bu arada, olaydan sonra teslim olan işyeri sahibi Y.K'nın, jandarmadaki işlemlerinin sürdüğü bildirildi.

-Olay

Honaz ilçesi Kocabaş beldesinde dün İ.A.İ, iki arkadaşıyla Hürriyet Mahallesi'ndeki Y.K'ya ait depodan demir hırsızlığı yaptığı iddiasıyla Y.K  tarafından tabancayla ateş açılması sonucu hayatını kaybetmişti.

Zanlı, gözaltına alınırken, İ.A.İ'nin yakınları olayın meydana geldiği Hürriyet Mahallesi'ne giderek, yanlarında getirdikleri av tüfekleriyle çevreye ateş açmış, Y.K'nın evinin de bulunduğu 5 ev kundaklamıştı. - Denizli

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Denizli'de Hırsızlık Yaptığı Öne Sürülen Çocuğun Silahla Vurulması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement