Denizli'de İşadamının Öldürülmesiyle İlgili Flaş Gelişme - Son Dakika
Güncel

Denizli'de İşadamının Öldürülmesiyle İlgili Flaş Gelişme

Denizli\'de İşadamının Öldürülmesiyle İlgili Flaş Gelişme

Denizli’de geçtiğimiz yıl uğradığı silahlı saldırıda öldürülen işadamı İsa Mintaş cinayeti ile ilgili gözaltına alınan 6 kişi tutuklanırken, tutuklananların arasında işadamının oğlu B.Mintaş’ın da bulunduğu öğrenildi.

19.05.2016 16:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Denizli'de geçtiğimiz yıl uğradığı silahlı saldırıda öldürülen işadamı İsa Mintaş cinayeti ile ilgili gözaltına alınan 6 kişi tutuklanırken, tutuklananların arasında işadamının oğlu B.Mintaş'ın da bulunduğu öğrenildi. Azmettirici olduğu iddiasıyla gözaltına alınan B.Mintaş'ın babasını öldürmesi için 1 milyon TL'ye anlaştığı, ancak parayı ödemediği için birkaç kez darp edildiği iddia edildi.

Olay, 21 Kasım 2015 tarihinde gece saatlerinde Pamukkale ilçesi Sümer Mahallesi 25. Cadde'de meydana gelmişti. İşadamı İsa Mintaş, 20 V 2737 plakalı aracıyla kırmızı ışıkta beklerken aracına yaklaşan kişi ya da kişiler pompalı tüfekle İsa Mintaş'a ateş açtı. Otomobille olay yerinden uzaklaşan kişi ya da kişiler gecenin karanlığında kaybolurken, İsa Mintaş olay yerinde hayatını kaybetmişti.

Aradan geçen 6 ayın ardından soruşturmayı derinleştiren polis ekipleri, yüzlerce güvenlik kamerası izleyerek katillere ulaşmaya çalıştı. Teknik takip de yapan ekipler işadamının oğlu B.Mintaş ile Yusuf Ç., Erdem E, Kamil E., Hakan K., Ozan P., Şahin T., Ramazan D. ve Ümit A.'yı gözaltına aldı. Yapılan araştırmada azmettirici olduğu iddiasıyla gözaltına alınan B.Mintaş'ın babasını öldürmesi için 1 milyon TL'ye anlaştığı ancak parayı ödemediği için birkaç kez darp edildiği iddia edildi.

6 TUTUKLAMA

Gözaltına alınan şahıslar, emniyetteki ifadelerinin ardından adliyeye sevk edildi. Cumhuriyet Savcısına ifade veren işadamının oğlu B. Mintaş ile Kamil E., Hakan K., Yusuf Ç., Ozan P. ve Erdem E. tutuklandı. - DENİZLİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Denizli'de İşadamının Öldürülmesiyle İlgili Flaş Gelişme - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement