Denizli'de Passolig'e İlgi Yok - Son Dakika
Spor

Denizli'de Passolig'e İlgi Yok

Denizli\'de Passolig\'e İlgi Yok

Yeni sezonda uygulanacak olan Passolig için Denizli'den şimdiye dek 604 başvurunun yapıldığı ve 404 kişinin de Passolig kartını aldığı öğrenildi.

27.08.2014 15:41  Güncelleme: 15:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yeni sezonda uygulanacak olan Passolig için Denizli'den şimdiye dek 604 başvurunun yapıldığı ve 404 kişinin de Passolig kartını aldığı öğrenildi.

PTT 1. Lig'de mücadele eden Tekden Denizlispor taraftarı yeni sezon öncesinde Passolig kartlarına beklenen ilgiyi şu ana kadar göstermedi. Yeni sezonun başlamasına sayılı günler kala yeşil-siyahlı taraftarlar 604 Passolig kartı başvurusu yaptı. Başvuruyu yapanlardan 404'ü kartını alırken, 200 taraftarın ise önümüzdeki günlerde kartlarını alması bekleniyor. Denizli Atatürk Stadı yanında bulunan gişeden ise 4 Ağustos'tan itibaren toplam 166 adet Passolig kartı satıldığı açıklandı.

Ayrıca yeşil-siyahlı takım, gelir elde etmek için bu sezon fiyatında indirime gittiği kombine biletlerden de umduğunu bulamadı. Passolig kartları içinde satışı yapılan kombinelerden yaklaşık 25 günlük süre içinde 65 adet satılabildi. Satılan Passolig kombinelerden en çok rağbet maraton tribününe oldu. D Kapalı ve B Kapalı Üst tribünlerinde 10'ar adet satış yapıldı. Kombine kartlar içinde en üst limit olan sezonluk 600 TL'den satılan Gold Tribün'den ise şu ana kadar 1 adet kombine satıldı. - DENİZLİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Denizli'de Passolig'e İlgi Yok - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Mustafa Kemal: son iki futbolcu alinacakmis , alin iki tane iyi isim yada kiralayin, bakin millet nasil geliyor passolig alamaya. su an alsak kimi seyretcez? yani, mantik arayin eyy sayin yonetim. 5 1 Yanıtla

Advertisement