Denizli'de Resmi Belgede Sahtecilik Operasyonu - Son Dakika
Yerel

Denizli'de Resmi Belgede Sahtecilik Operasyonu

Denizli\'de Resmi Belgede Sahtecilik Operasyonu

Denizli'de sürücü belgesi ve elektrik abonesi alamayan kişilere sahte evrak düzenlediği tespit edilen ve kesinleşmiş 11 yıl 9 ay hapis cezası bulunan kişi tutuklandı.

23.08.2014 10:57  Güncelleme: 10:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Denizli'de çeşitli nedenler sebebiyle sürücü belgesi ve elektrik abonesi alamayan kişilere sahte resmi evrak düzenlediği tespit edilen ve kesinleşmiş 11 yıl 9 ay hapis cezası bulunan kişi tutuklandı.

Denizli Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, il genelinde bir kişinin para karşılığında sahte evraklarla ehliyet ve elektrik abone kaydığı yaptırdığı ihbarı üzerine teknik ve fiziki takip başlattı.

Ekiplerin yürüttüğü 1 aylık çalışmada E.G isimli şüpheli şahsın ikamet ve otomobilinde yapılan aramalarda sahte nüfus cüzdanı, sahte sürücü belgesi, sürücü sertifikalarının yapımında kullanılan sahte mühür, kaşe uçları, ıstampa, yapıştırıcı, farklı kişiler adına düzenlenmiş sahte sertifikalar, sürücü belgesi müracaat formları, sahte elektrik abone belgeleri ele geçirildi.

Ayrıca hakkında dolandırıcılık suçundan kesinleşmiş 11 yıl 9 ay hapis cezası bulunan E.G, emniyetteki ifadesinin ardından sevk edildiği mahkemece "Dolandırıcılık ve resmi belgede sahtecilik" suçlarından tutuklandı. - Denizli

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Denizli'de Resmi Belgede Sahtecilik Operasyonu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement