Denizli'de Yeni Khk ile 54 İhraç, 6 Göreve İade - Son Dakika
Güncel

Denizli'de Yeni Khk ile 54 İhraç, 6 Göreve İade

DENİZLİ'de kamu kurumlarından son Kanun Hükmündeki Kararname (KHK) ile 54 kişi meslekten men edildi.

30.03.2017 11:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

DENİZLİ'de kamu kurumlarından son Kanun Hükmündeki Kararname (KHK) ile 54 kişi meslekten men edildi. Ayrıca daha önce ihraç edilen 6 kişi ise görevlerine iade edildi.

OHAL kapsamında Bakanlar Kurulu'nun çıkardığı son KHK'yla Denizli'de 54 kamu çalışanı ihraç edildi. Denizli'de 26 öğretmen, Pamukkale Üniversitesi'nde 20 akademisyen ve personel ile İl Jandarma Komutanlığı'ndan 8 rütbeli meslekten ihraç edildi. Denizli İl Jandarma Komutanlığı'nda ihraç edilenler arasında bir üsteğmen, iki teğmen, iki astsubay üstçavuş, iki astsubay çavuş ile bir uzman çavuş bulunuyor.

Pamukkale Üniversitesi'nde ise 1 doçent, 11 yardımcı doçent, 7 araştırma görevlisi, 1 öğretim görevlisi meslekten ihraç edildi. Milli Eğitim Bakanlığı'nda görevli 26 öğretmen de meslekten ihraç edilenler arasında yer aldı.

İhraçların yanı sıra 6 kamu çalışanı da görevlerine iade edildi. Bakanlar Kurulu'nun 688 Sayılı Kanun Hükmünde Kararnamesiyle Denizli'de bir imam, bir Göç İdaresi memuru, iki sağlık çalışanı, iki kişi de Pamukkale Üniversitesi Teknik Bilimler Fakültesi'nde yardımcı doçent olmak üzere 6 kamu çalışanı göreve iade edildi. - Denizli

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Denizli'de Yeni Khk ile 54 İhraç, 6 Göreve İade - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement