Denizli'de, Zeybekci Sevinci (2) - Son Dakika
Güncel

Denizli'de, Zeybekci Sevinci (2)

Denizli\'de, Zeybekci Sevinci (2)

'bakanımızın DEĞERİ VE ANLAMI, SİYASİ KİMLİĞİNİN ÜSTÜNDEDİR'Binali Yıldırım Başbakanlığı'nda oluşturulan kabinede Denizli Milletvekili Nihat Zeybekci'nin yeniden Ekonomi Bakanlığı'na getirilmesi, Ak Parti teşkilatında büyük sevinç yarattı.

24.05.2016 15:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

'bakanımızın DEĞERİ VE ANLAMI, SİYASİ KİMLİĞİNİN ÜSTÜNDEDİR'

Binali Yıldırım Başbakanlığı'nda oluşturulan kabinede Denizli Milletvekili Nihat Zeybekci'nin yeniden Ekonomi Bakanlığı'na getirilmesi, Ak Parti teşkilatında büyük sevinç yarattı. Zeybekci'yi ilk kutlayanlar eşi Ayşen Zeybekci, Denizli milletvekilleri Cahit Özkan ve Şahin Tin, Kadın Kolları Başkanı Aynur Akdemir ile belediye başkanları oldu. Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Başbakan Binali Yıldırım'ın ilk grup toplantısına da eşi Ayşen Zeybekci, milletvekilleri, il başkanı ve partililer ile katıldı.

Zeybekci, bakanlığını sosyal medya hesabından, 'Başbakanımız Binali Yıldırım'ın önderliğindeki yeni hükümetimiz hayırlı olsun. Güzel işlere imza atsın inşallah' ve 'Dün olduğu gibi bugün de dualarınızla buradayız. Hepinizden Allah razı olsun. Kalbimiz sizinle. Allah utandırmasın' cümleleriyle değerlendirdi.

Zeybekci daha sonra bakanlığa geçerek devir teslim törenine katıldı. Nihat Zeybekci'nin Ekonomi Bakanlığı'na getirilmesini Denizli'den bir çok belediye başkanı, kurum başkanı da kutladı. AK Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz, Nihat Zeybekci'nin kısa bir dinlenme molasının ardından kaldığı yerden hizmet ve başarı destanlarına yenilerini katmak üzere görevinin başına döndüğünü söyledi. Filiz, "AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan olan Binali Yıldırım, ekonominin başına yeniden Denizlimiz'in gururu milletvekilimiz Nihat Zeybekci'yi getirmiştir. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın onayı ile açıklanan yeni kabine ile Nihat Zeybekci yeniden Ekonomi Bakanımız olmuştur. Bu gerek şehrimiz de, gerek teşkilatımız da sevinçle karşılanmıştır. AK Parti'nin Denizli'deki başarısında önemli pay sahibi olan Denizli'ye ve ülkemiz ekonomisine hizmet ettiği sürede üzerine düşen görev ve sorumluluğu, hizmet ve başarı destanlarıyla pekiştiren bakanımızın ilimiz için değeri ve anlamı, siyasi kimliğinin ötesinde ve üstündedir" dedi.

Denizli'nin Zeybekci ile siyasetteki yeri olan birinci masada yer almaya devam edeceğini belirten Filiz, "Başarı hikayesiyle kentte sembol olmuş, kendisi ile gurur duyduğumuz Bakanımızın 3 dönemi kapsayan, 23 ay süren bakanlığı süresince yaptıkları reform niteliği taşıyan, sadece iş dünyası tarafından değil, tüm kamuoyu tarafından takdir edilen işlerdir. Denizli hak ettiğini alacak diyerek, Denizli'yi lider şehir konuma gelmesinde büyük pay sahibi olan Bakanımız Zeybekci Denizli'nin siyasetteki yeri olan birinci masada yer almasını devam ettirmektedir. Bakanımız Zeybekci ile kaldığımız yerden aynı şevk ile devam etmek bize mutluluk verecektir " diye konuştu.

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı AK Partili Osman Zolan da sosyal medya hesabından Zeybekci'nin bakanlığını kutlayarak, '65. Hükümet'te Ekonomi Bakanlığı görevini üstlenen Nihat Zeybekci'yi canı gönülden tebrik ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum' dedi.

İlçe belediye başkanları da sosyal medya hesaplarından Zeybekci'nin bakanlığını kutladı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Denizli'de, Zeybekci Sevinci (2) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement