Denizli'den Kısa Kısa - Son Dakika
Yerel

Denizli'den Kısa Kısa

Denizli Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından 5 Haziran Dünya Çevre Günü dolayısıyla vatandaşlara fesleğen çiçeği hediye edildi.

03.06.2015 17:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Denizli Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından 5 Haziran Dünya Çevre Günü dolayısıyla vatandaşlara fesleğen çiçeği hediye edildi.

Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin Kale Belediyesi işbirliği ile gerçekleştirdiği etkinlikte Çarşı Meydanı'nda kurulan stantta vatandaşlara 2 bin fesleğen bitkisi dağıtıldı.

Kale Belediye Başkanı Erkan Hayla, 5 Haziran Dünya Çevre Günü dolayısıyla vatandaşlara ücretsiz fesleğen çiçeği dağıttıklarını vatandaşların ilgisinin yoğun olduğunu dile getirerek "İlçemizi mis gibi fesleğen kokuları saracak, ilçemize ayrı bir güzellik katacak, vatandaşların talebi çok fazla oldu. İnşallah önümüzdeki yıl daha fazla çiçek dağıtacağız. Emeği geçenlere çok teşekkür ediyorum" dedi.

Aynı etkinlik kapsamında Tavas'ta da vatandaşlara fesleğen dağıtımı yapıldı.

Tavas Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol, tabiatın güzelliklerini hatırlatmak ve halkın bahar sevincine ortak olmak için vatandaşlara fesleğen hediye ettiklerini belirterek, "Fesleğenin ferahlatıcı özelliğinin yanında haşarat kovucu olduğu da bilinmektedir. Her evde bu doğallık olsun ve her evde bir fesleğen bulunsun diye Büyükşehir Belediyemizin eşsiz katkısıyla tüm vatandaşlarımıza fesleğen dağıtıyoruz. Vatandaşlarımızın yoğun ilgisi bizleri çok memnun etti" şeklinde konuştu.

- "Bir Fikrim Var" projesi

Tavas Belediyesi, "Bir Fikrim Var" Projesi ile belediye tarafından yapılacak hizmetlerde vatandaşın fikrini almak için çalışma başlattı.

Belediye tarafından, yapılan hizmetlerle ilgili bilgilerin yanı sıra birim yetkilerinin iletişim bilgilerinin de yer aldığı "Bilgilendirme Panosu"na vatandaşlardan gelecek istek, fikir ve yeni projeler için "Bir Fikrim Var" kutusu yerleştirildi ve mahallelere asıldı.

Tavas Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol, proje ile hedeflerinin mahalleleri daha da güzelleştirmek, vatandaşların yaşam kalitesini ve konforunu yükseltmek, onlarda aidiyet duygusunu pekiştirmek olduğunu ifade etti.

Proje ile vatandaşlara ilçenin daha güzel hale gelmesi için doğrudan katkıda bulunma fırsatı verdiklerini vurgulayan Akyol, "Bu projeleri değerlendirerek hayata geçirmeyi amaçlıyoruz. Tavas sakinlerinin isteklerinin yetkililerce dikkate alınmasını sağlamak, vatandaşların Tavas'ın ihtiyaçları konusunda duyarlılıklarını artırmak, ayrıca Tavas'ın yeni fikirler ışığında gelişimine katkıda bulunmak istiyoruz" ifadelerini kullandı

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Denizli'den Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement