Denizli İl Koordinasyon Kurulu Oplantısı - Son Dakika
Güncel

Denizli İl Koordinasyon Kurulu Oplantısı

Denizli İl Koordinasyon Kurulu Oplantısı

Denizli'de 2016 Yılı 4. Dönem İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı yapıldı.

25.10.2016 21:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Denizli'de 2016 Yılı 4. Dönem İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı yapıldı.

Vali Ahmet Altıparmak başkanlığında Valilik Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen toplantıya, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Vali Yardımcısı Ekrem Büyükata, kaymakamlar ve ilçe belediye başkanları ile yatırımcı kuruluşların bölge ve il müdürleri katıldı.

Vali Altıparmak, Denizli'de üzerinde çalışılan 243 projeden 38 projenin bitirildiğini, 162 projenin devam ettiğini, 20 projenin ihale aşamasında olduğunu belirtti.

Projelerin yüzde 18,1'ini eğitim, yüzde 15,2'sini tarım, yüzde 10,3'ünü ulaştırma, yüzde 6,6'sını kültür-turizm, yüzde 4,9'unu enerji ve sağlık sektörleri, yüzde 30,5'ini de diğer kamu hizmetlerinin oluşturduğunu dile getiren Altıparmak, "Kurumlarımızın tamamının projeleri üzerinde titizlikle çalışarak, ilimizin kalkınmasına daha fazla katkı sunacağına inanıyorum. Azim ve gayretle çalışma ilkesi ile herkese başarılar diliyorum." diye konuştu.

Toplantıda, ilgili kurumların bölge ve il müdürleri, gerçekleştirdikleri sunumlarla yatırımlar hakkında katılımcılara bilgi verdi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Denizli İl Koordinasyon Kurulu Oplantısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement