Denizli Irem Derici'nin Takipçilerine Güveni Tam - Son Dakika
Güncel

Denizli Irem Derici'nin Takipçilerine Güveni Tam

Denizli Irem Derici\'nin Takipçilerine Güveni Tam

Irem Derici'nin takipçilerine güveni tamDENİZLİ'de bir programa katılan ünlü şarkıcı İrem Derici, soysal medyada takipçilerinin azaldığı iddiasının gerçeği yansıtmadığını belirterek, "Fanlarım benim ailemdir.

24.12.2016 18:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Irem Derici'nin takipçilerine güveni tam

DENİZLİ'de bir programa katılan ünlü şarkıcı İrem Derici, soysal medyada takipçilerinin azaldığı iddiasının gerçeği yansıtmadığını belirterek, "Fanlarım benim ailemdir. Hiçbiri beni bırakmaz" dedi.

Son dönemde verdiği kilolar sebebiyle hayranlarını endişelendiren ünlü şarkıcı İrem Derici, Denizli'de bir inşaat şirketinin 40'ıncı yıl lansmanı için düzenlediği geceye katıldı. Anemon Otel'de düzenlenen renkli gecenin sunuculuğunu Vatan Şaşmaz üstlendi. Sahneye ilk olarak ünlü keman virtiözü Canan Anderson çıktı. Anderson'un sahnede dansçılarıyla birlikte sergilediği performans beğeni topladı.

Sevilen şarkıcı İrem Derici ise sahneye çıkmadan önce basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Derici son dönemde sosyal medyada takipçilerini kaybettiği yönündeki iddialara tepki gösterdi. Böyle bir durumdan haberi olmadığını belirten Derici, "Öyle bir şey yok. Siz yanlış biliyorsunuz. Mevzu şu; çok kilo verdim diye fanlarım, 'Biraz kilo al' diye yazmış. Fanlarım ailemdir. Hiçbiri beni bırakmaz" dedi.

Düzenlenen gecede alkışlar eşliğinde sahneye çıkan Derici, sevilen şarkılarını söyledi. Sahnede oldukça enerjik bir performans sergileyen Derici, hareketli şarkılarıyla davetlilere güzel bir gece yaşattı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Denizli Irem Derici'nin Takipçilerine Güveni Tam - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement