Denizli Şehidini Son Yolculuğuna Üniformasıyla Uğurladı 2 - Son Dakika
Güncel

Denizli Şehidini Son Yolculuğuna Üniformasıyla Uğurladı 2

Denizli Şehidini Son Yolculuğuna Üniformasıyla Uğurladı 2

Denizli şehidini son yolculuğuna üniformasıyla uğurladıDiyarbakır Lice'de teröristlerle girilen çatışmada şehit olan 24 yaşındaki jandarma uzman çavuş Özkan Bilgiç, memleketi Denizli'de düzenlenen askeri törenle son yolculuğuna uğurladı.

25.08.2016 20:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Denizli şehidini son yolculuğuna üniformasıyla uğurladı

Diyarbakır Lice'de teröristlerle girilen çatışmada şehit olan 24 yaşındaki jandarma uzman çavuş Özkan Bilgiç, memleketi Denizli'de düzenlenen askeri törenle son yolculuğuna uğurladı. Şehit uzman çavuşu eşi Ayşe Bilgiç, sevdiğini son yolculuğuna üniformasıyla uğurladı. Şehidin babası Necip, annesi Fatma, kardeşi Halil ve eşi Ayşe Bilgiç, bayrağa sarılı tabuta sarılıp gözyaşı döktü.

Şehit jandarma uzman çavuşun cenazesi önce Pamukkale İlçesi'ne bağlı Korucuk Mahallesi'ndeki baba ocağına getirilerek helallik alındı. Helallik alınması sırasında toplanan binlerce kişi gözyaşlarını tutamazken, babası Necip, annesi Fatma, kardeşi Halil ve 2 Ekim'de düğün yapacağı eşi Ayşe Bilgiç, bayrağa sarılı tabuta sarılarak gözyaşı döktü. Şehidin eşi Ayşe, bir ay sonra yuva kuracağı sevdiğinin üniformasını giydi, annesi Fatma ise şapkasını elinden bırakmadı. Baba Necip Bilgiç, "Oğlum daha iki hafta önce gittin. Ben sana nasıl dayarınım" diyerek gözyaşı dökerken, eşi Ayşe Bilgiç ise uzun süre şehit uzman çavuşun tabutunu okşadı. Dualar alınıp helaklik alındıktan sonra şehit uzman çavuşun cenazesi Korucuk Mahalle Camisi'ne getirildi.

Şehit uzman çavuşun cenazesi Denizli'ye ikindi namazından sonra getirildiği için namaz yaklaşık bir saat geç kılındı. Şehit uzman çavuşun cenaze namazına Denizli Valisi Ahmet Altıparmak, CHP Genel Sekreteri Kamil Okyay Sındır, CHP Milletvekili Kazım Arslan, AK Parti Denizli Milletvekili Cahit Özkan, Bornova Komanda Tugay Komutanı Tuğgeneral İsmail Albek, AK Partili Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, AK Parti İl Başkanı Necip Filiz, CHP Denizli İl Başkanı Teoman Sancar ve MHP Denizli İl Başkanı Cafer Birtürk'ün yanı sıra 7 bine yakın Denizlili katıldı. Şehit uzman çavuşun cenaze namazını Denizli Müftüsü Mehmet Aşık kıldırdı. Namazdan önce şehit uzman çavuşun yakınları tabuta sarılıp gözyaşı döktü, fotoğrafını öptü.

Namazın kılınıp helallik alınmasının ardından şehit uzman çavuş Özkan Bilgiç'in bayrağa sarılı cenazesi askeri törenle top arabasına taşındı ve törenle Korucuk Mezarlığı'nda götürülerek toprağa verildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Denizli Şehidini Son Yolculuğuna Üniformasıyla Uğurladı 2 - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement