Denizli, Sporun Başkenti Olacak - Son Dakika
Güncel

Denizli, Sporun Başkenti Olacak

Denizli, Sporun Başkenti Olacak

Denizli, sporun başkenti olacak Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Zolan, Denizli'yi amatör sporların başkenti yapacağız Sporu bir kültür, bir yaşam biçimi haline getirmeye çalışıyoruz Bir gün herkesin spor yapabileceği bir ortam yaratmak istiyoruz Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, spora verdikleri önemin altını çizerek, İnşallah Denizli'yi amatör sporların başkenti yapacağız dedi.

01.05.2015 15:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Denizli, sporun başkenti olacak

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Zolan, Denizli'yi amatör sporların başkenti yapacağız

Sporu bir kültür, bir yaşam biçimi haline getirmeye çalışıyoruz

Bir gün herkesin spor yapabileceği bir ortam yaratmak istiyoruz

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, spora verdikleri önemin altını çizerek, İnşallah Denizli'yi amatör sporların başkenti yapacağız dedi.

Doğan Haber Ajansı'na (DHA) özel açıklamalarda bulunan Zolan, Belediye olarak 27 branşta 50 bin kişiye ücretsiz spor yapma hizmeti verdiklerini belirterek, Belediye olarak 27 branşta ücretsiz ve her yaşa hitap edecek şekilde spor hizmeti veriyoruz. 50 binin üzerinde de bu branşlardan yararlanan vatandaşlarımız var. İnsanlarımız sabah erken saatlerde park alanlarımızda yürüyüşe çıkıyorlar. Sporu bir kültür, bir yaşam biçimi haline getirmeye çalışıyoruz. Bu yönde attığımız tohumlar da yeşermeye başladı. İnşallah daha farklı alanlarda daha fazla yoğunlaşacağız. Özellikle de bisiklet alanında. Denizlili kardeşlerimizin de bu bisiklet turlarında yer almalarını istiyoruz. Bu konuda da ne türlü fedakarlık yapılacaksa sporcularımıza sonuna kadar ücretsiz destek vereceğiz diye konuştu.

Denizli'yi sporun başkenti yapacaklarını dile getiren Osman Zolan, Spor bir ekip ruhudur. Spor hem ruh hem de beden sağlığına kalite katar. İnsanların yaşamını anlamlı hale getirir. Sporu çok önemsiyorum. İstiyorum ki, her çocuğun, her gencin istediği branşta spor yapabilme imkanı olsun. Tesislerimiz gelişiyor. Bir kaç yıl sonra da eksiklerimizi tamamlamış olacağız. Amatör sporların başkenti Denizliyi inşallah inşa edeceğiz şeklinde konuştu.

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, şöyle konuştu;

Yüzme branşında da ücretsiz hizmet veriyoruz ve Denizli'de yüzme bilmeyen kalmayacak sloganıyla hareket ediyoruz.

Bir gün herkesin spor yapabileceği bir ortam yaratmak istiyoruz.

Denizli, yeşil alanların çok olduğu bir şehirdir. Kişi başı düşen yeşil alanda dünya ortalamasının üzerindeyiz. Park yollarımız, yürüyüş yollarımız mevcut. Bisiklet yolları da yapmaya başladık. Denizli'nin yaşanabilir şehirler arasında en üst seviyeye gelmesini istiyoruz.

Pamukkale'nin Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'na dahil edilmesi bizleri çok mutlu etti. Pamukkale zaten Türkiye'mizin ve dünyanın değeri. Eşi benzeri yok. Her sene burada olmak istiyoruz.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Denizli, Sporun Başkenti Olacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement