Denizli Tarım Fuarı'nda Bakan Bereketi! - Son Dakika
Güncel

Denizli Tarım Fuarı'nda Bakan Bereketi!

Bakan Eker ve Bakan Zeybekçi'nin Tarım Fuarı'nı ziyaretlerinin ilgiyi daha da arttırması bekleniyor.

13.03.2015 13:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ege bölgesi hayvancılığı açısından çok önemli bir tesisin açılışı için Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehmet Mehdi Eker ve Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi 14 Mart günü Denizli'ye geliyor. Et ve Süt Kurumu tarafından Denizli'de kurulan Et Kombinası bütün bölge üreticinin de ihtiyaçlarına cevap verecek. Eker ve Zeybekçi 14 Mart Cumartesi günü saat 11.00 ' de gerçekleştirilecek kombina açılışının ardından il ekonomisi ve tarım sektöründe yaşanan sorunlarla birlikte çözüm arayışlarının ele alınacağı toplantıda bulunacaklar.

Toplantı sonrası saat 17.00'de Bakan Eker ve Bakan Zeybekçi Aegeanagri 11. Ege Tarım, Sera ve Hayvancılık Fuarını ziyaret edecekler.

Sektörün Merakla Beklediği Tarım Fuarı Hak Ettiği İlgiyi Görüyor!

Bu sene 382 seçkin firma ve markanın temsil edildiği Tarım Fuarı, Ege Bölgesi ağırlıklı olmak üzere tüm Türkiye'den yapılan ziyaretçi organizasyonlarıyla beraber ilk 3 günde toplam 97 bin kişi tarafından ziyaret edildi.

"Bilek Güreşi Etkinliği'

Denizli Tarım Fuarı kapsamında bu sene üçüncü defa düzenlenen ve Ata sporlarımız arasında yer alan Bilek Güreşi Etkinliği her gün belirli aralıklarla gerçekleşiyor. Ziyaretçiler arasında yapılan Bilek Güreşi Etkinliği yoğun ilgi görüyor.

"Yetenekli Çiftçi Yarışması"

Denizli'de ilin tarım ürünleri ve tarımsal ekonominin bütün Türkiye hatta diğer ülkelere tanıtılması amacıyla planlanan "Yetenekli Çiftçi Yarışması"nın finali 13 Mart 2015 Cuma günü Denizli Tarım Fuarında düzenlendi.

Ege Bölgesinden başlayarak bütün Türkiye'yi saracak ve toplamda 45 İl 225 ilçe 1125 köye ulaşmayı hedefleyen çiftçi yarışmasının DENİZLİ İL FİNALİ'ne ilgi büyük oldu.

"Sivaslı Kangallar Denizli Fuarında Yarışacak!"

Fuar, ayrıca 14 Mart Cumartesi günü saat 11.00 de Türkiye'nin ilk 'Damızlık Kangal Köpek Yarışması'' na da ev sahipliği yapacak. "Yerli Köpek Irklarını Koruma ve Tanıtma Federasyonu" tarafından görevlendirilen hakemler eşliğinde yapılan seçimlerde, 30 Damızlık Kangal Köpek arasından yarışmada dereceye girenlere madalya ve kupalar verilecek.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Denizli Tarım Fuarı'nda Bakan Bereketi! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement