Denizli Valisi Kocatepe'den Yağış Uyarısı - Son Dakika
Yerel

Denizli Valisi Kocatepe'den Yağış Uyarısı

Denizli Valisi Şükrü Kocatepe, yarın il merkezinde ve bazı ilçelerde çok kuvvetli yağışın beklendiğini, oluşabilecek olumsuzluklara karşı gerekli tedbirlerin alınmasını istedi.

22.10.2015 14:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Denizli Valisi Şükrü Kocatepe, yarın il merkezinde ve bazı ilçelerde çok kuvvetli yağışın beklendiğini, oluşabilecek olumsuzluklara karşı gerekli tedbirlerin alınmasını istedi.

Kocatepe, yaptığı yazılı açıklamada, Meteoroloji Genel Müdürlüğü Analiz ve Tahminler Şube Müdürlüğü tarafından yapılan hava tahmin raporunda, yağmur ve fırtınanın beklendiğini, sel, su baskını, heyelan gibi olumsuzlukları da beraberinde getirebileceği belirterek gerekli tedbirlerin alınması konusunda uyardı.

Yağışların özellikle Çameli, Beyağaç, Acıpayam, Kale, Tavas ve Serinhisar ilçelerinde etkili olmasının öngörüldüğünü kaydeden Kocatepe, vatandaşların ani sel, su baskını, yıldırım, heyelan, dolu, çatı uçması ve soba zehirlenmesi gibi oluşması muhtemel risklere karşı tedbirli davranmalarını istedi.

Kocatepe, öğrenci, öğretmen, okul idarecileri ile velileri de yaşanabilecek olumsuz durumlara karşı dikkatli olmaları konusunda uyararak, şunları kaydetti:

"Özellikle velilerimiz çocuklarını okula kendileri getiriyorsa bina girişine kadar eşlik etsinler. Önemli bir durum olmadığı sürece de çocuklarımız dışarıya çıkmasın. Velilerimiz ve öğrencilerimiz okul idaresinin alacağı tedbirlere uysunlar, herhangi bir olumsuz olaya mahal vermesinler. Okul idaresi tarafından alınan tedbirlere, okula servis araçları ile gelip giden öğrencilerimiz ve onların ulaşımını sağlayan servis şoför ve görevlilerinin de uymalarını istiyoruz."

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Denizli Valisi Kocatepe'den Yağış Uyarısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement