Denizli Zeybekci'nin Ortağı Olduğu Fabrikadan Hırsızlık - Son Dakika
Güncel

Denizli Zeybekci'nin Ortağı Olduğu Fabrikadan Hırsızlık

Denizli Zeybekci\'nin Ortağı Olduğu Fabrikadan Hırsızlık

Zeybekci'nin ortağı olduğu fabrikadan hırsızlıkEKONOMİ eski Bakanı Nihat Zeybekci'nin Denizli'de ortağı olduğu tekstil fabrikasına giren üç hırsız, yönetim bölümündeki kasayı açarak bir miktar altınla ruhsatlı tabancayı çaldı.

30.04.2016 16:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Zeybekci'nin ortağı olduğu fabrikadan hırsızlık

EKONOMİ eski Bakanı Nihat Zeybekci'nin Denizli'de ortağı olduğu tekstil fabrikasına giren üç hırsız, yönetim bölümündeki kasayı açarak bir miktar altınla ruhsatlı tabancayı çaldı. AK Parti Denizli Milletvekili Nihat Zeybekci, "Denizli'de yaşanan hırsızlık olaylarıyla ilgili bizim fabrikada müsait olduğu için arkadaşları uyarmıştım" dedi.

Olay, geçen pazartesi günü saat 03.00 sıralarında, Bozburun Mahallesi'ndeki Turkuaz Tekstil Fabrikası'nda meydana geldi. AK Parti Denizli Milletvekili Nihat Zeybekci'nin ortağı olduğu fabrikaya gece arka bölümünde bahçe tellerini keserek giren üç hırsız, işletmedeki odalarda değerli eşya aradı. Daha sonra fabrikanın yönetim bölümüne giren hırsızlar, çelik kasayı açarak miktarı açıklanmayan hediyelik altın ve güvenlik görevlisine ait ruhsatlı tabancayı çalarak kaçtı. Babah işe gelenler tarafından hırsızlık fark edildi. Fabrikada inceleme başlatan polis, parmak izi araştırması yaptı; güvenlik kamera kayıtlarını incelemeye aldı. Polis, olayla ilgili soruşturmanın sürdüğünü bildirdi.

UYARMIŞTI

AK Parti Yerel Yönetimler Başkanlığı 2'inci Bölge Toplantısı için Denizli'ye gelen Zeybekci, fabrika çalışanlarını hırsızlık olaylarına karşı daha önce uyardığını belirterek, "Teknik olarak konuyu tam bilmiyorum. Bildiğim kadarıyla sanırım İlhan Yaşar'ın kasasında hediyelik altınları ve güvenlik görevlisinin tabancası vardı. Fabrikada benim makam odam yok. Eski odamdı, eşim çalışma odası olarak kullanıyor. Fabrikada bana ait bir şey yok. Hırsızlık olayları son birkaç yaldır var. Daha önce de bir dostumun fabrikasında aynı hırsızlık olayı olduğunda ben de uyarmıştım. Fabrika kenar itibariyle böyle şeye müsait olduğu için dikkat edin demiştim. Hırsızlar iyi ve planlı çalışmışlar" dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Denizli Zeybekci'nin Ortağı Olduğu Fabrikadan Hırsızlık - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Konya'da iş ortağını av tüfeğiyle yaralayan zanlı tutuklandı
    17:24 Konya'da iş ortağını av tüfeğiyle yaralayan zanlı tutuklandı

    Konya'nın Seydişehir ilçesinde, ikinci el oto alım-satımıyla uğraşan Hüseyin K. ile iş ortağı Sadettin H. arasında alacak meselesinden çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Tartışmanın ardından Sadettin H, Hüseyin K'yi av tüfeğiyle yaraladı. Olayın ihbar edilmesi üzerine polis ve sağlık ekipleri olay yerine sevk edildi. Yaralı Hüseyin K. hastaneye kaldırılırken, zanlı Sadettin H. gözaltına alındı. Zanlı, adliyeye sevk edildikten sonra tutuklandı.

  • Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, İran Dışişleri Bakanı Hüseyin Emir Abdullahiyan ile görüştü
    17:23 Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, İran Dışişleri Bakanı Hüseyin Emir Abdullahiyan ile görüştü

    Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, İran Dışişleri Bakanı Hüseyin Emir Abdullahiyan ile gerilim ve bölgedeki gelişmeleri değerlendirmek üzere bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

  • Siirt'te aranan hükümlü yakalandı
    17:23 Siirt'te aranan hükümlü yakalandı

    Siirt'te hakkında 11 yıl 10 ay hapis cezası ve arama kaydı bulunan S.G. isimli hükümlü, Kurtalan ilçesinde düzenlenen operasyonla yakalandı. Emniyet ekipleri, arananların yakalanması için çalışmalarını sürdürüyor.

  • CHP'nin eski TBMM Grup Amirliği Levent Bayraktar'ın cenazesi toprağa verildi
    17:23 CHP'nin eski TBMM Grup Amirliği Levent Bayraktar'ın cenazesi toprağa verildi

    CHP'nin uzun yıllar TBMM Grup Amirliği yapan Levent Bayraktar'ın cenazesi, Kocatepe Camisi'nde düzenlenen törenin ardından Karşıyaka Mezarlığı'nda defnedildi. CHP Genel Başkanı Özgür Özel ve eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, cenaze aracına omuz vererek Bayraktar'ı son yolculuğuna uğurladılar.

  • Aydın Büyükşehir Belediyesi Tarım Fuarında Yoğun İlgi Gördü
    17:17 Aydın Büyükşehir Belediyesi Tarım Fuarında Yoğun İlgi Gördü

    Aydın'da düzenlenen Uluslararası Tarım, Gıda ve Hayvancılık Fuarı'nda Aydın Büyükşehir Belediyesi'nin açtığı stant, drone ile gübre uygulama, hayvancılık ve arıcılık alanındaki destekleri ve Halk Ege Et'in çalışmalarıyla büyük beğeni topladı.


Advertisement