Denizlili Gazetecilerin Afyon Çıkarması - Son Dakika
Yerel

Denizlili Gazetecilerin Afyon Çıkarması

Denizlili Gazetecilerin Afyon Çıkarması

Denizli Gazeteciler Cemiyeti’ne üye 25 gazeteci, Afyonkarahisar Gazetecileri Dayanışma Derneği ve Denizli Afyonkarahisarlılar Derneği’nin daveti üzerine Afyon’a gidecek.

15.10.2014 18:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Denizli Gazeteciler Cemiyeti'ne üye 25 gazeteci, Afyonkarahisar Gazetecileri Dayanışma Derneği ve Denizli Afyonkarahisarlılar Derneği'nin daveti üzerine Afyon'a gidecek.

Afyonkarahisar Gazetecileri Dayanışma Derneği, Denizli Afyonkarahisarlılar Derneği ve Denizli Gazeteciler Cemiyeti'nin ortaklaşa düzenlediği geziye Denizli'den 25 gazeteci katılacak. Hafta sonu iki gün gerçekleşecek gezide Afyon'un tarihi ve turistik yerleri gezilecek. Afyon'da bulunan Frig Vadisi, Şuhut Atatürk Evi, Kocatepe, Akarçay, Mevlevi Müzesi, Afyon konakları gibi yerler gezilip burada gazetecilere bilgi verilecek. Konuyla ilgili açıklama yapan DGC Başkanı Ümit Varol, " Afyonkarahisar Gazetecileri Dayanışma Derneği, Denizli Afyonkarahisarlılar Derneği'nin daveti üzerine böyle bir organizasyon planladık. Denizli'de çeşitli kurumlarda görev yapan arkadaşlarımızla birlikte cumartesi ve Pazar günlerini Afyon'da geçireceğiz. Afyon'un tarihi ve turistik yerlerini gezip burada yetkililerden bilgi alacağız. Ben bu konuda bizi davet eden derneklerimize teşekkür ediyorum. Bundan sonra cemiyet olarak bu tür gezilerimiz devam edecek"dedi. - DENİZLİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Denizlili Gazetecilerin Afyon Çıkarması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement