Denizlispor 3 Futbolcuyla Prensipte Anlaştı - Son Dakika
Spor

Denizlispor 3 Futbolcuyla Prensipte Anlaştı

Denizlispor 3 Futbolcuyla Prensipte Anlaştı

Denizlispor, 3 futbolcuyla prensip anlaşmasına vardı.TFF 1.Lig ekiplerinden Denizlispor transfer çalışmalarını sürdürüyor.

01.08.2012 16:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Denizlispor, 3 futbolcuyla prensip anlaşmasına vardı.

TFF 1.Lig ekiplerinden Denizlispor transfer çalışmalarını sürdürüyor. Yeni sezon hazırlıklarının ilk etabını kendi tesislerinde yaptıktan sonra 10 günlük sezon öncesi kampı için dün Bolu'ya giden yeşil siyahlı ekipte, transfer komitesi teknik heyetin verdiği rapor doğrultusunda çalışmalarını sürdürüyor. Alacağının ödenmediğini belirterek kampa gitmek istemeyen Fildişi Sahilili oyuncu Gohou'nun sözleşmesinin feshedilmesinin ardından, Yurdal Duman yönetiminin Tavşanlı Liynitspor'dan transfer ettiği Ahmet Yakak'ın da sözleşmesinin feshedildiği öğrenildi. Bu iki oyuncuyla yollarını ayıran ve önceki gün 6 futbolcuyu kadrosuna dahil eden Horozlar, son olarak Adanaspor'dan Emre Aktaş, Gençlerbirliği'nden Mahmut Boz ve kaleci Orkun Uşak ile prensip anlaşmasına vardı.

Denizlispor Basın Sözcüsü Nihat Aracı, sezonun başlamasına az bir zaman kaldığını belirterek, "Denizlispor'u hedefine götüreceğine inandığımız oyuncularla görüşüyoruz. Önceki gün 6 oyuncuyla sözleşme imzaladıktan sonra Emre Aktaş, Mahmut Boz ve tecrübeli Orkun Uşak ile yaptığımız görüşmelerin de sonuna geldik. Bu 3 oyuncuyu kadromuza dahil ederek gücümüzü arttıracağız" dedi. - DENİZLİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Denizlispor 3 Futbolcuyla Prensipte Anlaştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement